Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viestintäasiantuntija

Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Joensuu

TYÖPAIKAN ESITTELY
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pohjois-Karjalan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.
Työpaikan tiedot: Pohjois-Karjalan ELY-keskus Kauppakatu 40 B 80100 JOENSUU

TEHTÄVÄN KUVAUS
Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa (ELY-keskus) on haettavana viestintäasiantuntijan toistaiseksi voimassa oleva virkasuhde. Tehtävä kuuluu johto ja yhteiset palvelut -toimintoon ja esimiehenä toimii ylijohtaja. Tehtävän sijoituspaikka on Joensuu, Kauppakatu 40 B.

Tehtävän tarkoituksena on ELY-keskuksen viestinnän koordinointi sisältäen suunnittelun, kehittämisen ja toteuttamisen mahdollistaen asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, sidosryhmien ja henkilöstön tietoisuuden lisäämisen ELY-keskuksen palveluista ja toiminnasta.
Pääasialliset tehtävät ovat ELY-keskuksen sisäinen ja ulkoinen viestintä yhdessä keskuksen vastuualueiden ja yksiköiden kanssa, johdon tukeminen viestinnässä, mediasuhteiden sekä sidosryhmäviestinnän koordinointi ja kehittäminen sekä Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimiston (TE-toimisto) viestinnän tukeminen. Viestintäasiantuntija vastaa ELY-keskuksen viestinnän kokonaisuudesta suoraan ylijohtajan alaisuudessa.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijalta
- viestintäprosessien ja -menetelmien osaamista,
- nykyaikaisten viestintäkanavien ja tietojärjestelmien käyttötaitoa,
- ulkoisen ja sisäisen viestinnän kokonaisuuden ymmärtämistä ja hallitsemista,
- viranomaisviestinnän ominaispiirteiden hallitsemista mukaan lukien kriisiviestintä,
- median toimintatapojen tuntemista ja kykyä luoda ja ylläpitää yhteyksiä mediaan,
- itsenäistä suunnittelu- ja päätöksentekokykyä sekä
- hyviä vuorovaikutustaitoja.
Katsomme eduksi ELY-keskuksen asiakaskunnan ja toimialojen tuntemuksen, ohjaavien tahojen ja sidosryhminen tehtävien ja toimintatapojen tuntemuksen sekä monipuolisen työkokemuksen viestintätehtävissä.
Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito on eduksi.

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E09. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta 3091,81 euroa/kk sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5 - 45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.
Työantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu. Työterveyshuolto.

tai sopimuksen mukaan.
Koeaika 6 kk.
Liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
ID: 32-744-2020
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi/pohjois-karjala
YhteystiedotAri Niiranen, Ylijohtaja, 0295 026 060, ari.niiranen@ely-keskus.fi
Juha Kokkonen, Viestintäasiantuntija, 0295 026 169, juha.kokkonen@ely-keskus.fi
Työpaikan osoiteKauppakatu 40 B, Joensuu, 80100 JOENSUU
Työ alkaa01.01.2021, tai sopimuksen mukaan.
Koeaika 6 kk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy21.10.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1f752251-0f1b-4ea7-a3d3-6ec65f2054a6&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty25.09.2020
Ilmoitusnumero10470625
Työnantajan viite71346

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin