Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yleis- tai työterveyslääkäri

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Palveluliiketoiminta, PK Terveys Joensuu

Yleis- tai työterveyslääkäri tai näiden alojen erikoislääkäri - tule meille työkaveriksi!

PK Terveys on S-ryhmäläisen Pohjois-Karjalan Osuuskaupan omistama terveyspalvelukeskus, jolla on uudet valoisat ja puhtaat toimitilat sekä omat laboratorio- ja röntgenpalvelut Kauppakeskus Prisman yhteydessä Joensuussa. Tuotamme sekä työterveyspalveluita maakuntamme yrityksille että terveyspalveluita yksityisasiakkaille. Olemme mutkaton toimija, jolla on 100-vuotiaan Osuuskaupan isot taloudelliset hartiat ja ihmisläheinen osuustoiminnallinen arvomaailma.

Ilmapiiri ja työolosuhteet ovat meillä kunnossa - meillä on kiva tehdä töitä. Byrokratia on vähäistä ja päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa. Meillä voi toimia osa- tai kokoaikaisesti, palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Palkkasuhteessa toimivat saavat S-ryhmän valtakunnalliset henkilöstöedut käyttöönsä. Toiselta paikkakunnalta tulevalle olemme valmiita huolehtimaan muuttokustannuksista ja vahvojen verkostojemme avulla auttamaan tarvittaessa myös puolison työpaikan löytymisessä.

Meillä pääsee halutessaan tekemään monipuolisesti töitä - voi keskittyä vain työterveyteen tai yleislääkärivastaanottoihin, tehdä molempia ja/tai pienkirurgisia toimenpiteitä osaavien hoitajiemme avustamana.

Lähde: sok.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin