Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Nurmes

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana SAIRAANHOITAJAN tehtävä.

Haemme sairaanhoitajaa Nurmeksen yleislääketieteen akuuttisairaanhoidon terveyskeskussairaalaan vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Työtehtäviin kuuluvat sairaanhoitajan mielenkiintoiset ja monipuoliset työt yleislääketieteen akuuttistatuksen omaavassa terveyskeskussairaalassa. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa. Terveyskeskussairaala kuuluu ikäihmisten palvelujen toimialueeseen.

Hoidamme potilaita useilta erikoisaloilta mm. sydän-, syöpä-, dialyysi-, diabetes-, erilaisia murtuma-, halvaus-, kuntoutus- ja dementiapotilaita. Lisäksi on haavahoitoja, päihde-, psykiatrisia ja saattohoitopotilaita sekä erilaisia tarkkailupotilaita. Kerran viikossa hemodialyysia tekevät sairaanhoitajat toteuttavat biologisten lääkeaineiden infuusiot avohoidon potilaille.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Erilaisista vastuualueista neuvotellaan valitun henkilön kiinnostuksen ja työyhteisön tarpeiden pohjalta.

Siun sotella on Nurmeksessa tilapäiseen asumiseen soveltua asuntoja. Autamme myös vakituisemman asumisen järjestelyissä. Nurmes on vireä itäsuomalainen pikkukaupunki, jossa on kaunis luonto ympärillä ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja vs. osastonhoitaja Sari Heikkinen, puh. 013 330 6418.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 12.5.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
YhteystiedotSari Heikkinen sari.heikkinen@siunsote.fi 013 330 6418
Työpaikan osoiteNurmes tk-sairaala, 75500 NURMES
Palkkauskvtes
Työ alkaatai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.07.2021 klo 09:15
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=4059&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty12.05.2021
Ilmoitusnumero10751833
Työnantajan viite4059

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin