Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitajan tehtävä, Joensuu (id3254)

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Joensuu

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 7.6.2020 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä

Tehtävän tämän hetkinen sijoituspaikka on Niinivaaran terveysaseman vastaanotto, jossa on lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanottotoimintaa. Terveysaseman toiminta muuttuu tiimimallin mukaiseksi elokuun aikana.

Tehtävään kuuluvat sairaanhoitajan monipuoliset tehtävät. Työ on pääasiassa vastaanotto- ja puhelintyötä, johon sisältyy hoidon tarpeen arviointi, asiakkaiden ohjaaminen ja neuvonta, hoitajien sähköisen työjonon hoitaminen, työskentely sairaanhoitajan itsenäisellä vastaanotolla sekä lääkäreiden avustaminen erilaisissa toimenpiteissä. Tehtävään perehdytetään.

Kokemus hoitajan itsenäisestä vastaanottotyöstä sekä hoidon tarpeen arvioinnista katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja tiimin kehittämiseen. Työssä tarvitaan joustavuutta sekä hyvää paineen sietokykyä.

Työaika sijoittuu yleensä ma-pe klo 7.30-16.30

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Työtehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kysy lisätietoja virka-aikana osastonhoitaja Satu Elo puh. 013 3305809 tai sähköpostilla satu.elo@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 15.5.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
YhteystiedotSatu Elo satu.elo@siunsote.fi 013 3305809
Työpaikan osoiteNiinivaaran terveysasema, 80200 JOENSUU
Palkkauskvtes
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3254&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354456
Työnantajan viite3254

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin