Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitajan tehtävä, Lieksa (id3241)

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Joensuu

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 7.6.2020 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä varahenkilöstöön Lieksaan

Haemme sairaanhoitajaa varahenkilöstöön. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on pitkän sissin tehtävä Lieksan terveyskeskussairaalassa.

Varahenkilöt eli sisäiset sijaiset (sissit) sijaistavat eri yksiköissä eripituisia poissaoloja.

Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuuden tausta voi vaihdella. Pitkät sissit eivät vaihda työyhteisöä ja työpistettä päivittäin. Lyhyet sissit tekevät lyhyitä, äkillisiä, yleensä 1-4 päivän pituisia, mutta alle kolme viikkoa kestäviä sijaisuuksia. Jokaiselle sissille on määritelty kotiosasto, jossa hän työskentelee jos hänellä ei ole varausta. Sijaistarpeista riippuen sama henkilö voi olla välillä lyhyt sissi tai pitkä sissi.

Varahenkilönä sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti eri yksiköissä. Työtehtävässä edellytetään joustavuutta, halua oppia uutta sekä kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta, vastuullista ja ihmisläheistä työotetta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Sanna Westman-Rossi, puh. 013 330 9929.eira.temiseva@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 13.5.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
YhteystiedotSanna Westman-Rossi 013 330 9929
Työpaikan osoiteTorikatu 18 a 3 krs, 80100 JOENSUU
Palkkauskvtes
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3241&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354494
Työnantajan viite3241

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin