Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijän virka, läntinen alue (id3334)

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Liperi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 31.8.2020 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka.

Etsimme työyhteisöömme sosiaalityöntekijää Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluiden läntiselle alueelle lastensuojeluun. Läntisen alueen lastensuojelussa työskennellään Outokummun, Polvijärven, Heinäveden ja Liperin alueella ja toimipiste sijaitsee Ylämyllyllä.

Työtehtävät käsittävät lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän tehtävät. Avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lasten vastuusosiaalityöntekijänä, joka vastaa asiakassuunnitelman ja tukitoimien suunnittelusta, toteutuksesta sekä riittävyyden arvioinnista, kiireellisten sijoitusten toteuttamisesta ja huostaanoton valmistelusta.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijällä on tukenaan tiimi, johon kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, kahdeksan sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa ja perhetyöntekijä. Taustatukena ovat tiiviit yhteistyöverkostot mm. aikuissosiaalityössä ja ennaltaehkäisevissä lapsiperhepalveluissa. Olemme siirtyneet systeemiseen työotteeseen, johon tarjotaan koulutusta.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelutyöstä. Viran hoitamisessa ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.

Virka täytetään 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka on 3555,20 €/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Riikka Räsänen, riikka.rasanen@siunsote.fi, p. 013 330 5491 tai palvelujohtaja Mervi Paddar mervi.paddar@siunsote.fi, p. 013 330 5333.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virkaan haetaan sähköisesti.

Ylämyllyllä 30.6.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
YhteystiedotRiikka Räsänen riikka.rasanen@siunsote.fi 013 330 5491
Työpaikan osoiteYlämyllyntie 94, 80400 YLÄMYLLY
Palkkauskvtes
Työ alkaa01.10.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3334&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388736
Työnantajan viite3334

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin