Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työterveyshoitajan tehtävä, Nurmes (id3404)

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Nurmes

Siun työterveys Oy on maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 80 ammattilaisen voimin.

Haemme osaavaa, ahkeraa ja yrittäjähenkistä TYÖTERVEYSHOITAJAA ammattitaitoiseen joukkoomme.

Työterveyshuollossamme vastaamme asiakasorganisaatioidemme kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta. Työterveysyhteistyön kehittäminen yhdessä asiakasorganisaatioidemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme moniammatillisella työotteella.

Kelpoisuusehtona on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto sekä kokemusta työterveyshoitajan tehtävästä. Työterveyshuollon erikoistumisopinnot ovat eduksi. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja

Tehtävä on vakituinen ja ensisijainen toimipiste tehtävässä aloitettaessa on Nurmes. Työmme on liikkuvaa eri toimipisteiden välillä.

Tehtävä on haettavissa sähköisesti, joten laitathan hakemuksen meille viimeistään 19.7.2020. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tiedusteluihin vastaavat palveluesimies Katja Pehkonen p. 013 245 6043, katja.pehkonen@siuntyoterveys.fi ja vastaava palvelupäällikkö Outi Kuningas p. 013 245 6042, outi.kuningas@siuntyoterveys.fi. 13.7. alkaen tiedusteluihin vastaa hallintopäällikkö Arja Janhonen p. 013 245 6012, arja.janhonen@siuntyoterveys.fi.

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Joensuussa 3.7.2020

Siun työterveys Oy

Siun työterveyden työpaikat ovat savuttomia.
YhteystiedotLaura Naumanen laura.naumanen@siunsote.fi
Työpaikan osoiteSiun Työterveys, 75500 NURMES
Palkkausavaintes
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3404&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391136
Työnantajan viite3404

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin