Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylilääkäri, työterveyshuolto

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen ky Joensuu

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle sekä Heinävedelle Etelä-Savoon. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7000 sote-alan ammattilaista.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 30.4.18 mennessä
ylilääkärin virka työterveyshuollossa

Haemme ylilääkäriä Siun sote Työterveyteen. Siun sote Työterveys on maakunnallinen työterveyspalvelujen tuottaja ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme lähes 80 ammattilaisen voimin.

Siun sote Työterveys on osa Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää, Siun sotea. Ylilääkäri toimii Siun sote Työterveydessä lääketieteellisenä johtajana, kuuluu Siun sote Työterveyden johtoryhmään ja toimii työterveyslääkäreiden ja työpsykologien esimiehenä.

Siun sote Työterveydellä on Joensuussa kaksi toimipistettä, Siilainen ja Tikkamäki. Kummassakin toimipaikassa on uudet äskettäin valmistuneet toimitilat. Ylilääkärin työpiste sijaitsee Siilaisen toimipisteessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4§:n mukainen laillistus sekä työterveyshuollon erikoislääkärin tutkinto tai muun soveltuvan erikoisalan (mm yleislääketiede) tutkinto ja suoritettu viidentoista (15) opintopisteen laajuinen työterveyshuollon koulutus (Työterveyslaitoksen järjestämä työterveyshuollon pitkä kurssi). Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä ja kehittää.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaan.

Lisätietoja antavat ylilääkäri Pertti Lukkarinen, pertti.lukkarinen@siunsote.fi, 013 330 8188 sekä toimialuejohtaja Antti Turunen, antti.turunen@siunsote.fi, 013 3304508.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
YhteystiedotLisätietoja antavat ylilääkäri Pertti Lukkarinen, pertti.lukkarinen@siunsote.fi, 013 330 8188 sekä toimialuejohtaja Antti Turunen, antti.turunen@siunsote.fi, 013 3304508.
Työpaikan osoite80100 JOENSUU
PalkkausLääkärisopimus
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2018 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=864
Ilmoitus jätetty16.02.2018
Ilmoitusnumero9488911
Työnantajan viite864

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin