Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Oulu

TYÖPAIKAN ESITTELY
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen päätoimipaikka on Oulussa ja sivutoimipaikka Ylivieskassa. Virasto hoitaa rakennerahastotehtäviä koko Pohjois-Suomessa sekä liikenteen tehtäviä oman alueensa lisäksi Kainuussa.
Työpaikan tiedot: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Veteraanikatu 1 90100 OULU

TEHTÄVÄN KUVAUS
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksessa Osaaminen ja työelämä yksikkö hakee joukkoonsa projektipäällikköä määräaikaiseen virkasuhteeseen. Tehtävä on ehdollinen, paikka täytetään mikäli haettuun hankkeeseen saadaan myönteinen rahoituspäätös. Tehtävän suunniteltu aloitusaika on 1.4.2021 ja sen sijoituspaikka on Oulu.

Haettava henkilö toimii ELY-keskuksessa toteutettavan ESR-rahoitteisen hankkeen Tiedolla kohtaantoa työmarkkina-asiantuntijana. Hankkeessa haetaan ratkaisuja Pohjois-Pohjanmaan työmarkkinoiden kohtaanto-ongelmaan ja se on yhteydessä valtakunnalliseen jatkuvan oppimisen uudistukseen. Hankkeen aikana selvitetään, miten kohtaantotietoa voidaan parhaiten hyödyntää työmarkkinoiden hyväksi ja millä ratkaisuilla alueen työmarkkinoiden tarve ja työnhakijoiden osaaminen saadaan kohtaamaan. Hankkeen tavoitteena on muodostaa kohtaantotilannekuva kokoamalla alueella jo olevaa ennakointitietoa, kehittää ja täydentää tiedon hankkimista sekä mahdollistaa sen hyödyntäminen nykyistä paremmin. Toisena tavoitteena on rakentaa alueelle yhteinen toimintamalli, jonka kautta toimijat yhdessä hahmottavat alueen tulevaisuutta ja työmarkkinoiden tarpeita. Hankkeen aikana alueen ennakointitoimijoita kootaan yhteen tiedon kokoamiseksi, analysoimiseksi ja hyödyntämiseksi sekä toimijoiden osaamisen kehittämiseksi. Yritykset ja elinkeinoelämän toimijat ovat keskeisiä yhteistyötahoja.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen tavoitteiden ja toiminnan toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti, tuloksista, aikataulusta, toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä sekä raportoinnista rahoittajalle. Hankkeen talouden suunnittelu ja seuranta kuuluvat projektipäällikön tehtäviin. Projektipäällikkö huolehtii hankkeen verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöstä ja kehittää sitä hanketavoitteiden mukaisesti. Projektipäällikkö vastaa tilaisuuksien, koulutusten ja kokousten suunnittelusta, käytännön toteuttamisesta ja vetämisestä. Hän vastaa koko hankkeen viestinnästä ml. viestintäsuunnitelman laatiminen, markkinoinnista ja tulosten jakamisesta sisältäen sosiaalisen median hyödyntämisen.

Projektipäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä hankkeeseen rekrytoitavan työmarkkina-asiantuntijan sekä ELY-keskuksen asiantuntijoiden kanssa. Projektipäällikkö valmistelee ja toteuttaa hankkeen toimenpiteet parityönä työmarkkina-asiantuntijan kanssa. Tehtävään voi sisältyä myös muita esimiehen antamia OT-yksikön vastuulle kuuluvia hankesuunnitelmaa tukevia tehtäviä.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, elinkeinoelämän ja työmarkkinoiden ajantasaista tuntemusta sekä osaamista ja kokemusta
viestintätehtävistä, projektin hallinnoimisesta sekä verkostojen tavoitteellisesta kehittämisestä.

Odotamme itsenäistä, uudistavaa ja tavoitteellista työotetta, organisointitaitoja, verkostoitumistaitoa ja yhteistyökykyä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä esiintymistaitoa.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla matkustusvalmius pääsääntöisesti Pohjois-Pohjanmaan alueella.
Eduksi luetaan työelämän ja yritysten kehittämiseen liittyvä kokemus ja osaaminen. Ammatillisen koulutuksen osaaminen luetaan eduksi. TE-hallinnon tuntemus edesauttaa tehtävän hoitamista.

Tehtävän hoidossa tarvitaan hyvää kirjallinen ja suullista suomen kielen taitoa.

ELY-keskuksessa on käytössä tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkkausjärjestelmä. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9-10 a (3091,81 - 3326,14 euroa). Henkilökohtaisen palkanosan määrä on 5 - 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Tyypillinen uuden henkilön suoriutumiseen perustuva palkanosa on 11,5 - 14,5 % vaativuuteen perustuvasta palkanosasta. Palkkauksessa huomioidaan palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säädökset.


Määräaikainen ESR-rahoitteinen projekti Aloitus 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.
Määräaikainen (yli 12 kk). Hankkeen keston mukaan.
Tehtävä on ehdollinen, paikka täytetään mikäli haettuun hankkeeseen saadaan myönteinen rahoituspäätös. Tehtävässä sovelletaan koeaikaa 4 kk.
ID: 32-1152-2020
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi/pohjois-pohjanmaa
YhteystiedotHanna Määttä, Ryhmäpäällikkö, 0295 038 076, hanna.maatta@ely-keskus.fi
Eine Kela, Yksikön päällikkö, 0295 038 227, eine.kela@ely-keskus.fi
Työpaikan osoiteVeteraanikatu 1, 90100 OULU
Työ alkaa01.04.2021, sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy02.02.2021 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a17bc4ac-0eab-4e88-b82a-a798ee0c2a76&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579239
Työnantajan viite74884

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin