Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoislääkärin virka

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Oulu

Haemme erikoislääkäriä (sisätautien erikoisalat ja geriatria) virkaan sisätautien ja keuhkosairauksien vastuualueelle.

Sisätautien ja keuhkosairauksien vastuualue on Pohjois-Suomen monialainen sisätautien ja keuhkosairauksien osaamis- ja koulutuspaikka. Erikoislääkärin työtehtävät koostuvat pääosin vuodeosastopotilaiden diagnostiikasta, hoidosta ja seurannasta sekä näihin liittyvästä jatkuvasta kehittämistyöstä sekä osallistumisesta erikoistuvien lääkäreiden koulutukseen, ohjaukseen ja koulutuksen kehittämiseen. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus sisätautien ja keuhkosairauksien vastuualueella.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista ja joustavaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Ennakkoluuloton asennoituminen terveydenhuollon ja koulutuksen muutostarpeisiin tulevaisuudessa sekä kiinnostus tutkimustyöhön katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kliinistä kokemusta potilaiden hoidossa.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvilla erikoisaloilla.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
WWW-osoitehttp://www.ppshp.fi
YhteystiedotLisätietoja antavat osastonylilääkäri Katriina Kahlos p. 040 192 1166 ja vastuualuejohtaja Riitta Mäkitaro, p 040 509 0847. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.
Työpaikan osoiteKajaanintie 50, 90029 OYS
PalkkausLääkärien virkaehtosopimus.
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.10.2020 klo 14:30
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-136-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty25.09.2020
Ilmoitusnumero10470258
Työnantajan viitePPSHP-02-136-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin