Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kenttäjohtaja virka

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Oulu

Ensihoidon kenttäjohtajat työskentelevät Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ensihoitokeskuksessa. Kenttäjohtajien tärkeimmät tehtävät ovat sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun ohjaus, operatiivinen johtaminen ja ympärivuorokautisen valmiuden ylläpito. Kenttäjohtajat toimivat sairaanhoitopiirin edustajina ja ensihoidon tilannejohtajina ensihoitopalvelusta vastaavan lääkärin ja päivystävän ensihoitolääkärin alaisuudessa. Kenttäjohtajat osallistuvat tarvittaessa hoitotason ensihoitajina ensihoitotehtävien hoitoon ja toimivat myös ensihoitojärjestelmän kouluttajina. Sairaanhoitopiirin ensihoitopäällikkö toimii kenttäjohtajien lähiesimiehenä.

Kenttäjohtajan virkaan valittavan kelpoisuusvaatimuksena on ensihoitaja AMK taikka terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden yhteistyössä sellaisen ammattikorkeakoulun kanssa, jossa on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti ensihoidon koulutusohjelma. Lisäksi kenttäjohtajalla on oltava riittävä ensihoidon hallinnollinen ja operatiivinen osaaminen ja tehtävän edellyttämä kokemus.

Arvostamme kokemusta ensihoidon kenttäjohtajan tehtävästä, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita, yhteistyötaitoja sekä ensihoidon kouluttajakokemusta. Tehtävän hoitamisessa arvostamme paineensietokykyä, joustavuutta, ensihoidon osaamista ja kiinnostusta oman ammatinhallinnan kehittämiseen. Kenttäjohtajalla tulee olla voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Kenttäjohtajien ensisijaiset sijoituspaikat ovat sairaanhoitopiirin ensihoidon johtokeskukset Oulussa ja Ylivieskassa. Nyt haettavana oleva kenttäjohtaja toimii ensisijaisesti Ylivieskan johtokeskuksessa.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
WWW-osoitehttp://www.ppshp.fi
YhteystiedotTiedusteluihin vastaa ensihoitopäällikkö Iiro Anttila, p. 040 717 0925 tai ensihoidon ja päivystyksen johtaja Matti Martikainen, p. 0400 240 131.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.
Työpaikan osoiteKajaanintie 50, 90220 OULU
PalkkausSovellettava työ- ja virkaehtosopimus
Työ alkaa05.10.2020, Työalkaa 5.10.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.08.2020 klo 14:30
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-80-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10386548
Työnantajan viitePPSHP-02-80-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin