Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi virka, kehitysvammahuolto

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Oulu

Haemme psykologia virkasuhteeseen kehitysvammahuollon kuntoutuspalveluihin. Kyseessä on uusi virka, joka täydentää moniammatillista työtä ja neljän nykyisen psykologin tiimiä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kehitysvammahuollon tulosalue vastaa kehitysvammaisten henkilöiden vaativista erityispalveluista Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluja tarjotaan polikliinisesti, osastokuntoutusjaksoina ja asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Palveluista vastaa noin 120 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Psykologin tehtävässä painottuu eri ikäisten kriisivaihetta elävien kehitysvammaisten ihmisten hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun ja sen toteuttamiseen osallistuminen osana moniammatillista kehitysvammahuollon tutkimus- ja kuntoutustiimiä. Psykologisissa tutkimuksissa painottuu kognitiivisen toimintatason arviointi mutta arvostamme myös laaja-alaista kokemusta ja tietämystä psykologisista tutkimus- kuntoutusmenetelmistä, esimerkiksi käyttäytymisanalyysista tai kehitysvammaisten ihmisten sosio-emotionaalisen kehityksen arvioinnista. Yksilöllisen arvio- ja tutkimustyöskentelyn lisäksi työhön sisältyy perhe- ja verkostoyhteistyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten tai autististen ihmisten parissa. Hakijoilta edellytämme B-ajokorttia, koska työ sisältää käyntejä asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä.

Psykologin kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
WWW-osoitehttp://www.ppshp.fi
YhteystiedotTiedustelut palvelupäällikkö Pirjo Roinesalo, 040 844 6359 sekä psykologi Tapio Ahonen, 050 520 0743, s-postit etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.
Työpaikan osoitePeltolantie 5, 90230 OULU
PalkkausSovellettava työ-ja virkaehtosopimus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.02.2021 klo 14:30
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-03-1-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579635
Työnantajan viitePPSHP-03-1-21

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin