Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Röntgenhoitaja

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Oulu

Haemme röntgenhoitajia kesäsijaisuuksiin aktiiviseen ja jatkuvasti kehittyvään työyhteisöömme (vähintään 8 kesäsijaisuutta).

Sädehoidon yksikkö on polikliininen yksikkö, jossa työskennellään aamu- ja iltavuoroissa arkipäivisin. Yksikössä annetaan ulkoista sädehoitoa syöpää sairastaville potilaille. Sädehoitotyö on säteilyluokkaan A kuuluvaa työtä. Potilaiden hoito toteutetaan sujuvana prosessina ja turvallisesti. Hoito perustuu näyttöön, hyviin hoitokäytäntöihin ja vaikuttaviin menetelmiin. Työ on moniammatillista tiimityötä. Potilaskäyntejä on päivässä 100 -150 ja alueena on koko Pohjois-Suomi.

Tarjoamme haasteellisen työn, johon annamme hyvän alkuperehdytyksen. Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä.

Röntgenhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös röntgenhoitajaopiskelija, Hoitaja nimikkeellä, jos kelpoisuusvaatimukset täyttäviä valmistuneita röntgenhoitajia ei ole saatavilla, jolloin opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä ja sädehoitotyön harjoittelun tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna hyväksytysti. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja-nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Työsuhteessa noudatetaan enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.
WWW-osoitehttp://www.ppshp.fi
YhteystiedotLisätietoja antavat osastonhoitaja Katja Heikkinen, p. 040 590 9483, katja.heikkinen(at)ppshp.fi ja va. apulaisosastonhoitaja Mervi Rytilahti, p. 040 509 4495, mervi.rytilahti(at)ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.
Työpaikan osoiteKajaanintie 50, 90029 OYS
PalkkausSoveltuva virka- ja työehtosopimus
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy15.02.2019 klo 14:30
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-24-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.01.2019
Ilmoitusnumero9819668
Työnantajan viitePPSHP-02-24-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin