Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Oulu

Haemme joukkoomme osaavia ja motivoituneita hoitotyön ammattilaisia sairaanhoitajan kesälomasijaiseksi osastolle 35 (vähintään 5 kesäsijaisuutta). Tarjoamme Sinulle sairaanhoitaja tai sairaanhoidon loppuvaiheen opiskelija tilaisuuden työskennellä kesätöissä sisätautien (kardiologia) vuodeosastolla, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita sydän- ja verisuonisairauksia sairastavia potilaita. Potilaat tulevat osastolle joko päivystyksenä tai suunnitellusti ajanvarauksella. Osaston toiminnassa korostuu potilaan kokonaisvaltainen hoitotyö, ohjaus ja tukeminen. Työ on kolmivuorotyötä.

Katsomme eduksi kokemuksen sydänpotilaan hoitotyöstä. Arvostamme vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija hoitaja nimikkeellä, jolloin opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Hoitaja-nimikkeisen lääkehoitoon osallistuminen edellyttää, että kliiniset sekä lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti ja PPSHP:n Hoitaja-nimikkeisen lääkelupa on suoritettu.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.
WWW-osoitehttp://www.ppshp.fi
YhteystiedotLisätietoja antavat vs. osastonhoitaja Sanna Kivimäki, p. 040 149 2218, vs. apulaisosastonhoitaja Niina Patronen p. 050 4720520 ja vastuualueen ylihoitaja Tarja Hulkko, p. 040 684 9537. Sähköposti etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.
Työpaikan osoiteKajaanintie 50, 90029 OYS
PalkkausSovellettava työ- ja virkaehtosopimus
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy31.05.2019 klo 14:30
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-198-18/fi_FI
Ilmoitus jätetty17.01.2019
Ilmoitusnumero9820569
Työnantajan viitePPSHP-02-198-18

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin