Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, vuodeosasto 6

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Oulu

Tarjoamme Sinulle, sairaanhoitaja tai sairaanhoidon loppuvaiheen opiskelija, tilaisuuden työskennellä kesätöissä kirurgian vuodeosastolla 6A ja 6B (vähintään 5 kesäsijaisuutta). Osasto on ortopedinen, traumatologinen, käsikirurginen ja gastrokirurginen 44-paikkainen osasto. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä hoitotyön osaajaksi kannustavassa työilmapiirissä sekä saada tiedollista ja taidollista tukea hyvällä perehdytyksellä. Toivomme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme aiempaa työ- tai harjoittelukokemusta kirurgisen potilaan hoitotyössä vuodeosastolla.

Sairaanhoitajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Lääkehoidon osa-alueiden toteuttaminen edellyttää sairaanhoitajan opintoihin kuuluvan lääkehoidon tentin hyväksyttyä suorittamista.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.
WWW-osoitehttp://www.ppshp.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Hanna Seppänen, p. 040 509 8547, hanna.k.seppanen(at)ppshp.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.
Työpaikan osoite90029 OYS
PalkkausSoveltuva virka- ja työehtosopimus
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy08.06.2018 klo 14:30
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-257-17/fi_FI
Ilmoitus jätetty19.01.2018
Ilmoitusnumero9458973
Työnantajan viitePPSHP-02-257-17

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

63 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin