Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kaksi puheterapeutin työsuhdetta

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä Kankaanpää

Tervetuloa töihin Pohjois-Satakuntaan - Kankaanpäähän!

Haemme kahta laillistettua puheterapeuttia (FM) lasten puheterapiapalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle joustavat työratkaisut, mikä mahdollistaa niin viihtymisesi ja ammatillisen kasvusi, kuin palveluidemme kehittymisen. Meillä on lisäksi hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä kaunis miljöö. Avustamme tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Meille on tärkeää, että palkkauksesi vastaa työn vaativuutta ja voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsi sisältää laajasti lasten puheterapiapalveluihin sekä niiden kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja laajan yhteistyöverkoston. Satakunnan alueella on myös aktiivinen ammatillinen puheterapeuttien työyhteisö.

Hakuaika on 30.6.2020 saakka, mutta hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
WWW-osoitehttp://eposa.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa vt. perhe- ja aikuispalvelujohtaja Anna Isoviita, p. 044 577 2746, etunimi.sukunimi@eposa.fi.
Työpaikan osoitePL 46, 38700 KANKAANPÄÄ
PalkkausKVTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2020 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/274137/fi_FI
Ilmoitus jätetty24.01.2020
Ilmoitusnumero10239720
Työnantajan viite274137

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin