Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siltainsinööri

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Kuopio

TYÖPAIKAN ESITTELY
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pohjois-Savon ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.
Työpaikan tiedot: Pohjois-Savon ELY-keskus Kallanranta 11 70100 KUOPIO

TEHTÄVÄN KUVAUS
Pohjois-Savon ELY-keskus vastaa tienpidosta ja liikennejärjestelmän kehittämisestä Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakuntien alueella. Siltainsinöörin tehtävänä on vastata ELY-keskuksen toimialueen sillaston kunnon hallinnasta ja korjaussuunnitelmien hankinnasta. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa, erityisesti Itä-Suomen alueella. Työskentelypaikkakunta on Kuopio, Mikkeli tai Joensuu.

VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista työkokemusta esimerkiksi siltojen rakennuttamistehtävistä, siltojen suunnittelusta tai suunnitelmien hankinnasta.
Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Hakijan eduksi luetaan Väyläviraston järjestelmien ja siltojen suunnittelun ohjeistuksen hyvä ja ajantasainen tuntemus sekä toimialueen väyläverkon ja sillaston tuntemus. Arvostamme työmaakokemusta rakennuttajan, valvojan tai urakoitsijan roolissa. Luemme eduksi kokemuksen ja osaamisen julkisista hankinnoista.
Erinomainen suomen kielen taito, hyvä englannin kielen taito.

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E11. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta 3 760,58 euroa/kk sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5 - 45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.
Työantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu.

tai sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.
Liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Työskentelypaikkakunta on Kuopio, Mikkeli tai Joensuu.
ID: 32-333-2019
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi
YhteystiedotMirko Juppi, Yksikön päällikkö, 0295 026 720, mirko.juppi@ely-keskus.fi
Työpaikan osoite70100 KUOPIO
Työ alkaa01.08.2019, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy12.06.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73a3cc6a-92a9-4f20-9719-df461c4876d9
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967270
Työnantajan viite52806

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin