Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pelastusylitarkastaja

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto Oulu

TYÖPAIKAN ESITTELY
Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Valvomme alueemme pelastustointa ja pelastustoimen palvelujen saatavuutta ja tasoa. Tuemme alueemme toimijoiden varautumista onnettomuuksiin, häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin. Yhteisenä tavoitteenamme on suojata ihmisiä, omaisuutta ja luontoa sekä turvata yhteiskunnan toimintakykyä.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, Linnankatu 3, 90100 Oulu

TEHTÄVÄN KUVAUS
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston pelastustoimi ja varautuminen -vastuualueella on haettavana pelastusylitarkastajan virka. Viran sijoituspaikka on Oulu.

Pelastusylitarkastajan pääasiallisiin tehtäviin kuluu aluehallintovirastolle säädettyjä pelastustoimen valvontatehtäviä, kuten pelastustoimen sekä pelastustoimen palvelujen ja niiden saatavuuden tason valvonta toimialueella, pelastuslain (379/2011) 48 §:n mukaisten erityistä vaaraa aiheuttavien kohteiden ulkoisten pelastussuunnitelmien ja niihin liittyvien suuronnettomuusharjoitusten valvonta sekä peruspalvelujen arviointi. Pelastusylitarkastaja osallistuu metsäpalojen tähystystoiminnan valtakunnalliseen järjestämiseen liittyvien tehtävien hoitamiseen. Tehtävänkuvaan kuuluu myös muita sisäiseen turvallisuuteen, varautumiseen, kokonaisturvallisuuteen ja viranomaisyhteistoimintaan liittyviä tehtäviä.

VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto, pelastustoimen ja sen järjestelmän hyvä tuntemus sekä käytännön kokemus pelastustoimen tehtävissä. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuunottokykyä, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä tietoteknistä osaamista.
Ei säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.
Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tehtävä on sijoitettu aluehallintovirastojen palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 11A. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3550,10 euroa/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 5-45 % tehtäväkohtaisesta palkasta
tai sopimuksen mukaan. Virka on vakinainen.

Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.
ID: 28-872-2019
WWW-osoitehttp://www.avi.fi
YhteystiedotPasi Ryynänen, Johtaja, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, 0295 017 555
Työpaikan osoiteLinnankatu 3, 90100 OULU
Työ alkaa01.10.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy11.09.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65fafac7-bd02-4917-946d-29fe03080af7
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto Linnankatu 3, PL 293 90101 Oulu
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10059333
Työnantajan viite55641

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin