Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönvälittäjä/Myyntiedustaja

Pohjois-Suomen Habita Oy Kittilä

Habita on mutkattomasti toimiva, Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Tarjoamme sinulle sitoutuneet kollegat aina Turusta Kittilään sekä ainutlaatuisen menetelmän kouluttautua habitalaiseksi. Meille habitalaisuus tarkoittaa yhteistä onnistumista sekä tinkimättömän tavoitteellista työotetta. Sokerina pohjalla on yrityksemme kansainvälisyys, sillä Suomen lisäksi me välitämme kohteita yli 10 maassa.

Haemme nyt joukkoomme KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/MYYNTIEDUSTAJAA Levin Habitaan.

Tuletko helposti ihmisten kanssa juttuun? Onko sinulle luontevaa asettaa itsellesi tavoitteita, joihin elämässäsi pyrit? Houkutteleeko sinua yrittäjämäinen tapa tehdä töitä - työn tekemisen vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omiin ansioihisi? Saatat olla meidän Levin tiimimme uusi jäsen. Taustaltasi voit olla alan rautainen ammattilanen tai alan vaihtoa suunnitteleva. Me koulutamme sinut Habitan tapaan tehdä kiinteistönvälitystä ja huolehdimme siitä, että sinulla on kaikki eväät menestyä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen: meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Alalla ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Meiltä saat kannustavan palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat suorastaan timanttinen asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: petteri.tikkanen@habita.com, soita lisätietoja Petteri Tikkanen 0504200727 / Marko Mustonen 0504200797. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole ripeä.
WWW-osoitehttp://www.habita.com
YhteystiedotPetteri Tikkanen, Puh: 0504200727, petteri.tikkanen@habita.com
Työpaikan osoite99130 SIRKKA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaheti sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemuspetteri.tikkanen@habita.com
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389856

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin