Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Edunvalvontasihteeri, Lapin edunvalvontatoimisto

Pohjois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri Inari

TYÖPAIKAN ESITTELY
Lapin edunvalvontatoimisto toimii oikeusministeriön hallinnonalalla ja kuuluu Pohjois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin. Toimisto tuottaa holhoustoimen yleisen edunvalvonnan palveluja.

Edunvalvontatoimiston toimipaikat, joissa on henkilöstöä, ovat Rovaniemi, Ivalo, Kemi ja Kittilä

Toiminta on osin paikkariippumatonta.
Työpaikan tiedot: Lapin oikeusaputoimisto, Ivalon toimipaikka Ivalontie 10, Ivalo-talo A, 2. krs 99800 IVALO

TEHTÄVÄN KUVAUS
Edunvalvontasihteeri työskentelee yhteistyössä yleisten edunvalvojien kanssa ja huolehtii osaltaan edunvalvonnan päämiesten taloudellisten asioiden hoitamisesta. Edunvalvontasihteerin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua ja monipuolisia taloudellisiin asioihin liittyviä tehtäviä, kuten selvittelytyötä, etuuksien hakemista, maksuliikenteen hoitamista ja kirjanpitoa.

Edunvalvontasihteeri voi käyttää tehtävään määrättynä delegoitua toimivaltaa edunvalvonnan tehtävien suorittamisessa sekä hoitaa tehtäväkuvauksessa määrättyjä erityistehtäviä.

Edunvalvontasihteeri hoitaa ja kehittää osaltaan koko edunvalvontatoimiston sähköisen asianhallinnan toimintaa sekä monikanavaisia palvelutapoja, myös etäyhteyksiä käyttäen.

Nyt haettavana oleva edunvalvontasihteerin virka on vakinainen. Se täytetään 1.12.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen. Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja edunvalvontatoimiston toimintarakenteen mukaan. Nyt virkapaikka on ensisijaisesti Ivalossa.

Virkaan valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


VAATIMUKSET
Koulutuksen osalta odotamme soveltuvaa kaupallista-, hallinnollista- tai tietoteknistä koulutusta.

Odotamme kokemusta edunvalvonnan tai holhoustoimen tehtävistä taikka vastaavista asiakaspalvelu- tai muista tehtävistä yksityishenkilön taloudellisissa asioissa. Odotamme myös sitä, että tämä kokemus kattaa asianhallintajärjestelmän tai vastaavan järjestelmän osaamisen. Lisäksi etuna pidämme yleisiä tietoteknisiä valmiuksia, osaamista ja kehittämisvalmiutta sähköisessä asianhallinnassa sekä monikanavaisten palvelujen toimintamenetelmissä, kuten etäpalvelussa.

Tehtävät edellyttävät järjestelmällisyyttä, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä, kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja asiakaspalvelussa ja työyhteisössä.


Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Tehtävien asianmukaisen suorittamisen kannalta otetaan kuitenkin huomioon jäljempänä olevat, koulutusta ja kokemusta sekä henkilökohtaisia ominaisuuksia koskevat seikat. Työtehtävissä tarvitaan suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä.

Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Hyvä, Kirjallinen: Hyvä, Ymmärtäminen: Hyvä
Ruotsi - Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Palkkauksessa noudatetaan oikeuslaitoksen yleistä sopimusalaa koskevaa tarkentavaa virkaehtosopimusta, sen allekirjoittamispöytäkirjaa ja soveltamisohjeita. Palkkaustekijöitä ovat tehtävän vaativuuteen perustuva tehtäväkohtainen palkanosa, henkilökohtainen palkanosa ja kokemusosa. Tehtäväkohtainen palkanosa on tehtävän aloitusajankohtana vaativuustason Y9 mukainen 2.008,68 euroa kuukaudessa


Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Pohjois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri
Heikinkatu 2, 2. krs
90100 Oulu

ID: 25-525-2020
WWW-osoitehttp://www.oikeus.fi
YhteystiedotSeppänen Olli-Pekka, johtava yleinen edunvalvoja, 029 565 2801, olli-pekka.seppanen@oikeus.fi
Työpaikan osoiteIvaontie 10, 99800 IVALO
Työ alkaa01.12.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy27.07.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Pohjois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri Heikinkatu 2, 2. krs 90100 Oulu
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=edcee090-484b-4aad-8ef9-aae13226f994&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387711
Työnantajan viite69002

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin