Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluemyyntikoordinaattori, Vantaa

Pohjolan LVIturva Oy Vantaa

Haluatko kasvaa huippuosaajaksi yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?

LVIturva Group Oy on osa valtakunnallista omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunutta LVIturvan konsernia. Tehtävämme on luoda omakotiasumisesta helppoa ja turvallista. Kasvumme on ollut nopeaa ja menestyksekästä tyytyväisten asiakkaiden ja sitoutuneen henkilöstön ansiosta. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli n. 20 milj. euroa.

Meille tärkein voimavara on tyytyväinen henkilöstö. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme yksilöllistä johtamista ja mahdollisuuden kehittyä uralla, esim. vuorovastaavaksi tai myyntipäälliköksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden opiskella myynnin ja asiakaspalvelun merkonomiksi oppisopimuskoulutuksen muodossa. Yhteistyökoulujamme ovat (EDUPOLI JA KEUDA). Panostuksemme työhyvinvointiin on näkynyt menestyksessä Great Place to Work / Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksissa, joissa olemme saaneet huippusijoitukset jo kolme vuotta putkeen. Tutkimusten valossa olemme alan paras työnantaja. Viihtyvyyttä korostaa esimerkiksi uudet työvälineet, liikuntaetu ja toimiston yhteiset aamupalat.

Haemme nyt syyskuulle kolmea innokasta ALUEMYYNTIKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen VANTAALLE. Aluemyyntikoordinaattori on tärkeä osa myynnintukeamme. Aluemyyntikoordinaattori tukee koko konsernimme asiakashankintaa ja vastaa itsenäisesti omasta myyntialueestaan sekä pyrkii saamaan tapaamisaikoja sovittua edustajiemme kalentereihin.


TYÖTEHTÄVÄT:

-Asiakkaiden kontaktointi
-Tapaamisten sopiminen LVIturva Group Oy:n remonttiedustajille
-Tilauskäsittely järjestelmiin
-Kalenterimerkinnät

TOIVOMME:

- Ahkeruutta ja halua tehdä tulosta
- Oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta
- Periksiantamattomuutta ja positiivista asennettaEDUKSI:

Aikaisempi puhelinmyynti, ajanvarauskokemus tai myyntikokemus katsotaan eduksesi. Myös kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme jokaisen työntekijän tehtävään perusteellisen koulutusjakson aikana, josta on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa. Toivomme sinulta ennen kaikkea loistavaa asennetta ja halua kehittyä. Olet haasteita pelkäämätön tiimipelaaja, joka luo hyvää yhteishenkeä ja on aina valmis ottamaan voiton kotiin.


Ainutlaatuisen palkkamallimme ansiosta ajanvaraajat ansaitsevat meillä n. 2000-4000? kuukaudessa.

Jos tunnistit ilmoituksessa itsesi, on aika tarttua tilaisuuteen!

Mikäli tunnistit itsesi, täytä hakemus joko osoitteessa https://rekry.lviturva.fi/
hakusanat: ajanvaraaja, ajanvaraus, bookkaus, buukkeri, bookkeri, bookkari, buukkaaja, bookkaaja, asiakashankkija, asiakashankinta, myyjä, myynti, puhelinmyyjä, puhelinmyynti, toimistotyö, kokoaikatyö, avainasiakashankkija, avainasiakashankinta, myyntineuvottelija, myyntineuvottelu, tutkimushaastattelija, tutkimushaastattelu, huippumyyjä, vuorovastaava, team coach
WWW-osoitehttp://www.lviturva.fi/
Yhteystiedottommi.foudilainen@lviturva.fi
Työpaikan osoite01730 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.10.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.lviturva.fi/
Ilmoitus jätetty16.09.2019
Ilmoitusnumero10100699
Työnantajan viite885

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin