Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Museoalan hanketyöntekijä

Pomarkun kunta Pomarkku

Pomarkun kotiseutumuseoon haetaan määräaikaista työntekijää näyttelytoiminnan uudistamiseen. Pomarkun kotiseutumuseo sijaitsee vanhassa kansakoulussa. Rakennuksesta on vapautunut uusia tiloja museon käyttöön. Uusin tiloihin laajennetaan perusnäyttelyä, toteutetaan vaihtuvia näyttelyitä sekä työpaja - ja tapahtumatoimintaa. Pomarkun kunta palkkaa näyttelyn uudistamiseen sekä työpajatoiminnan ja tapahtumien suunnitteluun museoalan opiskelijan tai museoalalta valmistuneen henkilön.

Työ alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan ja sen kesto on kolme (3) kuukautta.

Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Työ toteutetaan Museoviraston myöntämällä paikallismuseoiden hankeavustuksella ja se tehdään Satakunnan Museon ohjauksessa ja valvonnassa.

Työhön sisältyy perusnäyttelyn laajennuksen näyttelysuunnitelman tekeminen ja sen toteuttaminen sekä mahdollisten vaihtuvien näyttelyiden ideointi. Lisäksi suunnitelma näyttelyyn liittyvästä työpaja-/tapahtumatoiminnasta sekä joidenkin työpajojen toteuttaminen/testaaminen (mikäli koronatilanne sen sallii).

Hakijalta edellytetään museoalan opintoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Aikaisempi kokemus museotyöstä, erityisesti näyttely- ja tapahtumatyöstä, katsotaan eduksi.

Hakemus toimitetaan 5.6.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelussa.

Toimessa on kuukauden (1) kuukauden koeaika, ja valitun on ennen viran vastanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
WWW-osoitehttp://www.pomarkku.fi
YhteystiedotKirjaston palvelupäällikkö Elena Iso-Oja
puh. 044 550 5642, elena.iso-oja(at)pomarkku.fi
Työpaikan osoiteVanhatie 14, 29630 POMARKKU
PalkkausKVTES
Työ alkaa01.07.2020, 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy05.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/296525/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354781
Työnantajan viite296525

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin