Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

DJ / tiskijukka

Popmaster Oy Tampere

Haemme vähintään perustaidot omaavia tiskijukkia työskentelemään DJ-keikoilla lähinnä Pirkanmaan alueella. Töitä tehdään ravintoloissa ja erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Työt painottuvat viikonlopuille, joten tehtävä sopii hyvin myös lisäansioksi arkityön tai opiskelujen ohelle. Työn luonteen vuoksi oman auton käyttö on lähes välttämätöntä. Popmasterin toiminta-ajatukseen kuuluu olennaisena osana luonteva mikrofonin käyttö DJ-toiminnassa. Arvostamme hyvää pelisilmää, laajaa musiikkimakua, reipastä käytöstä ja luontevaa juontotaitoa huomattavasti enemmän kuin tarkkaan hiottua miksaustaitoa.

Maksamme kaikille juontajillemme kiinteää tuntipalkkaa ilta- ja pyhälisineen. Oman auton käyttämisestä maksamme kilometrikorvauksen.

Popmaster on DJ- ja karaokepalveluja tuottava ohjelmatoimisto. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 90 musiikkityöntekijää. Toimimme laajasti koko Suomen alueella.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen teemu.lahtinen@popmaster.fi tai täytä hakemuslomake osoitteessa www.popmaster.fi/rekry.

Tutustu tarkemmin Popmasterin toimintaan, www.popmaster.fi ja www.facebook.com/popmaster.dj.karaoke.

https://www.youtube.com/watch?v=TqTTUdsL810
YhteystiedotTeemu Lahtinen, 0504060662, teemu.lahtinen@popmaster.fi
Työpaikan osoite33250 TAMPERE
PalkkausTuntipalkka/Laskutus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHETI
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2019 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi osoitteeseen teemu.lahtinen@popmaster.fi tai täytä hakemuslomake osoitteessa www.popmaster.fi/rekry.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.popmaster.fi/rekry
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10010988

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin