Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, NOKEVAL OY NOKIA

Porkkana ja Keppi Oy Tampere

Nokeval Oy kehittää ja valmistaa IoT-mittalaitteita ja -mittausratkaisuja sekä pilvipalveluita eri toimialojen tarpeisiin. Digitaalisten ratkaisujen sekä niitä täydentävien tuotteiden avulla Nokeval auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaansa älykkääksi ja vastuulliseksi. Nokevalin asiakkaat toimivat mm. rakentamisen, ympäristön, ruoanvalmistuksen ja hygienian parissa sekä perusteollisuudessa, kotimaassa ja globaalisti. Nokeval Oy on perustettu vuonna 1980 ja sillä on oma elektroniikkatuotantolaitos Kolmenkulman yritysalueen ECO3-alueella Nokialla. Yritys työllistää tällä hetkellä 38 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 noin 3,4 M. Lisätietoa: (http://nokeval.com/)



Kasvuvauhtimme kiihtyessä etsimme tiimiimme teknisen taustan omaavaa modernin b2b-myynnin hanskaavaa

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

avaamaan uusia ovia ja vastaamaan IoT-palveluiden ratkaisumyynnistä sekä koti- että ulkomaan markkinoille.

Tiimissämme on paikka auki itseohjautuvalle myyntihahmolle, joka syttyy asiakkaiden haasteiden ratkomisesta. Rakennamme parhaillaan myynti- ja markkinointiorganisaatiotamme, eikä sinun tarvitse raapia päätäsi yksin, koska tiimissämme on n. 10 hengen innostunut porukka. Asiakkuuspäällikkönämme vastaat liiketoimintojemme kehittymisestä sekä sidosryhmäyhteistyöstä. Tontillesi kuuluu myös koko myyntitiimin toiminnan kehittäminen kanssamme. Toivommekin, että laitat koko persoonasi peliin, kun myyt ja tarjoat uskottavasti tuotteitamme ja palveluitamme kaikille Nokevalin neljälle asiakassegmentille.

Toivomme sinulta liiketoimintalähtöisyyttä ja kykyä haistaa bisneksen kasvumahdollisuuksia. Tonttisi on laaja ja menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on jo kartutettua kokemusta modernista b2b myynnistä tukityökaluineen, esim. Hubspot. Positiivinen perusvire elämään auttaa sinua, samoin kuin uteliaisuus uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Toivomme sinulta intohimoa ammatilliseen kasvuun ja lupaamme, että vaalimme sisälläsi roihuavaa liekkiä. Erinomaiset tietotekniset taidot ovat must, samoin suomen ja englannin kielen vahva suullinen ja kirjallinen osaaminen. Edellytämme sinulta matkustusvalmiutta sekä Suomessa ja satunnaisesti myös maailmalla - kunhan vallitseva tilanne sen sallii.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työkentän kasvavassa ja kehittyvässä alan konkariyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä rautaiseksi ammattilaiseksi. Työt alkavat kesälomien jälkeen sovitusti. Meillä kaveria jeesataan ylä- ja alamäessä, kahvipöydässä kerrotaan huonoja vitsejä ja tehdään kovasti duunia kasvun ja menestyksemme eteen. Meillä on kivat uudet tilat (ml. oma kuntosali) Kolmenkulman hoodeilla ja teemme töitä joustavasti siellä, missä se kulloinkin on järkevintä, monesti kuitenkin toimistolla. Tässä roolissa esimiehenäsi toimii myyntipalvelupäällikkömme.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian! Haku paikkaan on auki vähän normaalia pidempään 8.8.2021 saakka, koska kesä. Älä silti odota hakemisen kanssa, käsittelemme hakemuksia kyllä jo hakuaikana, mutta asiaa edistetään vielä elokuussa 2. haastattelukierroksen osalta. Lähetä siis pian vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen. Varaudu hakemusta jättäessä vastaamaan myös videokysymykseen. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrykumppaniltamme Empulta 16.-30.6. ja taas 26.7. alkaen, emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710141 tai Nokevalin CSO Jori Lukkarilta 17.6.2021 klo 12.00-13.00, 21.6.2021 klo 09.00-10.00 tai 22.6.2021 klo 12.00-13.00, p. 040159 5533.
YhteystiedotEmppu , emppu@porkkanajakeppi.fi
Työpaikan osoite33100, Tampere, 33100 TAMPERE
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.08.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://porkkanajakeppioy.teamtailor.com/jobs/1218787-asiakkuuspaallikko-nokeval-oy-nokia
Ilmoitus jätetty15.06.2021
Ilmoitusnumero10808703
Työnantajan viite248388

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin