Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja, varahenkilöstö

Porvoon kaupunki/Borgå stad Porvoo

Haluatko tehdä arvokasta työtä?

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee kuntoutuspalveluiden varahenkilöstöön, Näsin kuntoutuskeskukseen, lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 27.7.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa toteutetaan tiimityötä kuntouttavalla työotteella. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden hyvä, mielekäs hoito ja kuntoutus on työn teon lähtökohtana.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Arvostamme valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen, LOVe -koulutus sekä alan työkokemus katsotaan eduksi. Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen.

Työ on 2-vuorotyötä ja työaika on 38,45h/viikko. Koeaika on 6 kuukautta.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.7.2020 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
WWW-osoitehttp://www.porvoo.fi
YhteystiedotLähempiä tietoja antaa osastonhoitaja Päivi Savolainen, puh. 040 515 5401.
Työpaikan osoiteAskolinintie 1, 06100 PORVOO
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa27.7.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.07.2020 klo 09:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/300926/fi_FI
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387020
Työnantajan viite300926

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin