Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikuntakoordinaattori

Porvoon kaupunki/Borgå stad Porvoo

Porvoo on Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Kaupungissa asuu yli 50 000 asukasta, osa maaseudulla ja saaristossa, osa keskustassa ja lähiöissä. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus.

Porvoon Liikuntapalvelut hakee liikuntakoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen 15.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoon kaupungin liikuntapalveluiden tehtävänä on aktivoida porvoolaiset liikkumaan liikuntaohjelman Liikutaan Porvoon Mitalla 2020-30- mukaisesti. Työtä tehdään koko liikuntapalveluiden henkilöstön voimin kehitysmyönteisessä ja mukavassa työyhteisössä.

Liikuntapalvelulla on kolme päätehtävää omine tulosalueineen; liikuntapaikkojen rakentaminen ja ylläpito, kuntalaisten liikkumaan aktivointi (palvelutuotanto/uimahalli) sekä järjestöliikunnan tukeminen. Palvelutuotantoon, jonka esimiehenä liikuntakoordinaattori toimii, kuuluu neljä liikunnanohjaajaa, kolme liikuntasalien valvonnasta vastaavaa henkilöä sekä kymmenkunta tunti-/kausityöntekijää.

Liikuntapalvelut on osa kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluja sivistystoimen toimialalla. Yhteistyö muiden kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden yksiköiden kanssa on tiivistä. Liikuntakoordinaattorin työnkuvaan kuuluu liikuntatoimen palveluiden järjestäminen, suunnittelu ja kehittäminen, tilavaraukset, seurayhteistyö, seura-avustusten käsittely, hankesuunnittelu ja -hallinto, palvelutuotannon muut esimiestehtävät sekä liikuntapalveluiden päällikön että liikuntasihteerin sijaistaminen.

Liikuntakoordinaattori vastaa myös liikuntalaitosten ja -kenttien tilavarausten kokonaisuuden hallinnoinnista ja käsittelystä sekä sisäliikuntatilojen valvonnan järjestämisestä. Hän toimii myös yhteyshenkilönä tilapalveluiden ylläpitämiin kiinteistöihin liittyvissä käytännön järjestelyissä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto liikunta-alalta. Toivomme tehtävään valittavalta joustavuutta, yhteistyökykyä ja aikaisempaa työkokemusta kunnallisesta työtehtävistä sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä.

Odotamme valittavalta hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä, innovatiivista työotetta, erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joten arvostamme hyvää ruotsin kielen osaamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan myös kokemus käytössä olevista tietohallintojärjestelmistä (Timmi-tilavaraus-järjestelmä, Ilmari-ilmoittautumisjärjestelmä).

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Palkkaus ja muut työsuhteen edut määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Työaika on 36,25h/viikko.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 21.4.2021 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Hakulomakkeessa on mahdollisuus lisätä CV liitteitä.
WWW-osoitehttp://www.porvoo.fi
YhteystiedotLisätietoa antaa liikuntapalveluiden päällikkö Per Högström, per.hogstrom@porvoo.fi puh. 0400 212 264.
Työpaikan osoitePorvoo, 06100 PORVOO
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa15.05.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.04.2021 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/349529/fi_FI
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10692046
Työnantajan viite349529

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin