Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Porvoon kaupunki/Borgå stad Porvoo

Haemme Porvoon sosiaali - ja terveyspalvelujen aikuisten palveluihin mielenterveys-ja päihdepalveluihin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen.

Tulet tekemään työtä itsenäisesti, parina ja moniammatillisessa työryhmässä. Teet kiinteimmin yhteistyötä asiakkaidemme kanssa opioidikorvaushoidossa. Asiakkainasi ovat lisäksi monenlaista tukea tarvitsevat, mielenterveys -ja päihdepalveluihin hakeutuneet, tai hoitoon ohjatut aikuiset. Työsi on asiakkaan omia voimavaroja vahvistavaa arkipäivässä pärjäämiseen tukevaa asiakastyötä. Työotteessa on keskeistä asiakkaan oman äänen kuuleminen.

Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja. Sinulla on useamman vuoden työkokemus päihde/mielenterveystyöstä. Päihdetyön/mielenterveyden osaamistasi voidaan käyttää moniammatillisessa tiimissä hoitotyön tukena. Käypähoito ohjeet ja mittareiden käyttö on sinulle tuttua ja haluat tehdä laadukasta työtä niihin perustuen. Osaaminen opioidiriippuvuuden lääkkeellisen korvaus- ja vieroitushoidon antamisesta asetuksen mukaisesti katsotaan eduksi.

Palvelusuunnitelman/hoitosuunnitelman tekeminen on sinulle tuttua ja haluat käyttää sitä yhdessä asiakkaan kanssa työsi tukena.

Työhön tulevalta odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja toisaalta myös itsenäistä päätöksentekokykyä, halua ottaa vastuuta, aitoa vuorovaikutusta, rohkeutta uudistua ja kykyä toimia yhdessä asiakkaan ja ryhmien kanssa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta.

Valitun on ennen esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Lääkeosaaminen varmistetaan LOVe lääkehoidon tenteillä kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.10.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.
WWW-osoitehttp://www.porvoo.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa mielenterveys- päihdepalveluiden esimies Tarja Lappi puh. 040 676 1388, tai sairaanhoitaja Marjut Saario puh. 0400 564 683
Työpaikan osoite06100 PORVOO
Työ alkaa01.11.2019, 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.10.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/237730/fi_FI
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097011
Työnantajan viite237730

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin