Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Määräaikaisia osa-aikaisia postityöntekijöitä

Posti Group Oyj Pirkkala

Haemme Tampereelle ja Pirkkalaan

POSTITYÖNTEKIJÖITÄ

eripituisiin työsuhteisiin. Työaika pääsääntöisesti 4-27 viikkotuntia.

Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä. Olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin.

Työajat vaihtelevat jonkin verran päivien, työpisteiden ja tehtävien mukaan. Perusjakelussa työskennellään kolmena päivänä viikossa; maanantana, keskiviikkona ja torstaina. Ennen jakelua lajittelet postit jakelujärjestykseen ja huolehdit muusta postilähetysten käsittelystä.

Postinjakajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön. Ajokortti katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 29.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.posti.com/tyopaikat.
WWW-osoitehttp://www.posti.com
Yhteystiedothttps://www.posti.com/tyopaikat
Työpaikan osoite33960 PIRKKALA
PalkkausTES
Työ alkaa02.09.2019
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy29.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://career012.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=postigroupP&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=en_GB&career_job_req_id=16960&selected_lang=fi_FI&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=fpyR46tAk9TIaZgBn6Nyh3pn4Qg%3d
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061330

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin