Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Posti Kotipalvelut Oy Lahti

Posti Kotipalvelut on henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelujen kasvava ja kehittyvä toimija. Innokkaassa ja osaavassa tiimissämme työskentelee tällä hetkellä noin 700 kotihoidon ja terveysalan ammattilaista. Kasvamme ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Rakennamme rohkeasti uusia palvelumalleja ja toimintatapoja etähoivassa ja uusien teknologioiden avulla.

Asiakas on tekemisemme ytimessä - mahdollistamme heille itsenäisen, turvallisen ja mielekkään arjen. Meiltä asiakas saa kotiin tarvitsemansa palvelut kerralla. Varmistamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut vahvan osaamisemme, uusien toimintatapojemme ja tiimimme yhteistyön kautta. Liity kasvavaan joukkoomme ja tule tekemään yhdessä asiakkaillemme sujuva arki!

Haemme lähihoitajaa Lahteen täydentämään innostunutta ja osaavaa tiimiämme. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Sinulla tulisi olla:

- lähihoitajan tutkinto tai muu sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto
- hyvä vuorovaikutustaidot sekä positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne hoitotyöhön
- reipas, luotettava ja joustava työote
- kykyä tulla toimeen vaihtelevissa tilanteissa ja ympäristöissä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aito halu tehdä merkityksellistä työtä asiakkaiden kodeissa
- sujuva suomen kielen taito ja ajokortti
- voimassa oleva lääkehoidon LoVe- koulutus lasketaan eduksi, koulutuksen voi myös suorittaa aloitettuasi meillä

Me tarjoamme sinulle:

- kattavan perehdytyksen ja innostavan tiimin tuen
- työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden suoriteperusteiseen palkkioon
- monipuolisen, vaihtelevan ja itsenäisen työn
- mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi ja modernit työvälineet ja työympäristön
- ison organisaation kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
- työsuhde-edut kuten työterveyspalvelut, liikuntaetu, työhyvinvointisäätiön tapahtumat, tuetun lounasedun, loma-asuntojen vuokrausmahdollisuuden ja yhteistyökumppaneiden alennukset

Posti Kotipalveluissa teet merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, missä pääset näkemään asiakkaidemme aidon ilon päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Olemme inspiroiva työpaikka - pääset kannustavaan tiimiin, jossa on vahva tekemisen meininki ja aito halu onnistua yhdessä.

Olemme ajan hermolla oleva kotipalveluiden toimija. Posti Kotipalveluissa pääset oppimaan ja kehittymään kasvumme mukana ja vaikuttamaan tapoihimme toimia ja tehdä asioita. Keskitymme palvelujen laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja ammattiosaamiseemme. Työsi mahdollistaa hyvä perehdyttäminen, valmentava johtaminen ja jatkuva toimintamme kehittäminen. Meillä sinulla on omat pysyvät asiakkaat sekä aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sanna Korhonen, sanna.korhonen@posti.com, puh. 050357 5517. Jätä hakemuksesi meille Postin rekrytointijärjestelmään Posti Kotipalvelut avoimet työpaikat 15.7. mennessä. Hae tehtävää pian, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lue lisää Postin kotipalveluista

Olemme osa Posti-konsernia ja kehitämme uusia kotiin tarjottavia palveluita hyödyntäen Postin valtakunnallista jakeluverkostoa, joka tavoittaa joka arkipäivä 2,8 miljoonaa kotitaloutta. Posti kasvaa uusille palvelualueille ja on entistä merkityksellisempi asiakkaidensa arjessa. Meillä on toimintaa kahdeksassa maassa, liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömme määrä on noin 21 000. Olemme savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.posti.fi/kotipalvelut
YhteystiedotSanna Korhonen, sanna.korhonen@posti.com, puh. 050357 5517
Työpaikan osoite15100 LAHTI
PalkkausTES
Työ alkaa03.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Haku päättyy15.07.2020 klo 23:55
Jätä hakemushttps://career012.successfactors.eu/career?career%5fns=job%5flisting&company=postigroupP&navBarLevel=JOB%5fSEARCH&rcm%5fsite%5flocale=en%5fGB&career_job_req_id=21233&selected_lang=fi_FI&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=DSgc%2bhiS9Z3oJGmFkWUL4x0oNa6F0K2VkqX18D%2fycSQ%3d
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.posti.com/
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390176

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin