Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokenut betonirakenteiden suunnittelija - Vantaa

Pöyry Finland Oy Vantaa

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja neuvontayritys. Tuemme asiakkaitamme kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä.

Meillä on 17 000 omistautunutta asiantuntijaa, jotka ovat erikoistuneet infrastruktuuriin, teollisuuteen ja energiaan ja toimivat ympäri maailmaa kehittäen kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville.

Making Future

AFRYn teollisuuden rakennesuunnittelussa työskentelee 160 asiantuntijaa. Palvelemme asiakkaitamme vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa uudis-ja korjausrakentamisen projekteissa Suomessa ja ympäri maailmaa.

Haemme nyt Vantaan toimipisteen teollisuusyksikköön

KOKENUTTA BETONIRAKENTEIDEN SUUNNITTELIJAA

kansainvälisiin metsäteollisuuden hankkeisiimme. Sijoitut organisaatiossamme n. 20 asiantuntevan suunnittelijan työryhmään. Toimit projektissa vastaavana betonirakennesuunnittelijana, ohjaat suunnittelua ja huolehdit laatujärjestelmämme mukaisesta suunnitelmien tarkastamisesta.

Mikäli sinulla on RI tai DI tutkinto, vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, matkustusvalmiutta sekä sujuva englannin kielen taito, voit olla etsimämme henkilö. Koska työhösi kuuluu myös nuorempien suunnittelijoiden ohjaaminen, ovat hyvät vuorovaikutustaidot tärkeä ominaisuus. Arvostamme lisäksi asiakaskeskeistä ajattelutapaa ja ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. Muu kielitaito sekä kokemus työkomennuksista katsotaan eduksesi.

Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme nuorekkaan ja kansainvälisen työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden joukossa. Omien kykyjesi ja kehittymishalukkuutesi pohjalta pyrimme mahdollistamaan urallasi etenemisen.

Työpaikkasi sijaitsee Vantaankoskella hyvien liikenneyhteyksien varrella. AFRYllä pääset mukaan alan merkittävimpiin hankkeisiin Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoja tehtävistä antavat Tuomo Tuomi +358 50 321 1255 ja Janne Ranz +358 44 326 7267

Arvostamme osaamista. Liity joukkoomme! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lue lisää AFRYstä työnantajana: www.poyry.fi/ura-poyrylla"
WWW-osoitehttp://poyry.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite01621 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=7605
Ilmoitus jätetty09.12.2019
Ilmoitusnumero10189964
Työnantajan viite7605

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin