Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikenne- ja väyläsuunnittelun asiantuntijoita

Pöyry Finland Oy Vantaa

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman.

Making Future.

Haemme nyt Tampereen, Turun, Jyväskylän, Lappeenrannan ja Vantaan toimipisteisiimme

TIE- JA KATUSUUNNITTELUN PÄÄSUUNNITTELIJAA JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ SEKÄ LIIKENNESUUNNITTELIJAA JA LIIKENNESUUNNITTELUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tärkeimpiä asiakkaitamme Suomessa ovat kaupungit ja kunnat esim. Tampereen, Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupungit, ELY-keskukset, Liikennevirastot sekä yksityiset yritykset, joiden merkittävissä hankkeissa olemme jatkuvasti mukana. Viimeaikaisia merkittäviä hankkeitamme ovat mm. Tampereen raitiotieallianssihanke, Vt 6 Taavetti-Lappeenranta -allianssihanke ja Vt 12 Lahden eteläinen kehätie -allianssihanke. Olemme jatkuvasti mukana tarjoamassa palveluitamme yhdessä urakoitsijakumppaneidemme kanssa allianssi- ja ST-urakoissa. Toimimme myös Pohjoismaissa sekä muissa vientikohteissa yhteistyössä ÅF Pöyryn globaalin organisaation kanssa. Kiinnostavat ja haastavat hankkeemme inspiroivat meitä.

Odotamme sinulta:

- Diplomi/AMK-insinöörin tai muuta soveltuvaa koulutusta
- useamman vuoden työkokemusta teiden tai katujen suunnittelusta
- kokemusta väyläsuunnitteluohjelmistojen käytöstä
- halua kehittyä tehtävässäsi.


Arvostamme:

- energistä ja yritteliästä lähestymistapaa
- hyviä vuorovaikutustaitoja; tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- huolellisuutta ja vastuunkantokykyä.


Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

- Katusuunnittelu Aki Leislahti, puh. 050 330 9359 (Vantaa)
- Katusuunnittelu Markus Kytölä, puh. 040 702 1535. (Tampere)
- Liikennesuunnittelu Kaarle Korhonen puh. 040 822 2746
- Tiesuunnittelu Ari Mattila, puh. 050 535 8466


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.9.2019 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää ÅF Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään ÅF Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla
WWW-osoitehttp://poyry.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite01620 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=7339
Ilmoitus jätetty21.08.2019
Ilmoitusnumero10071081
Työnantajan viite7339

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin