Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennesuunnittelija

Pöyry Finland Oy Lappeenranta

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman.

Making Future.Haemme nyt Lappeenrantaan ja Kouvolaan

RAKENNESUUNNITTELIJAA

kotimaisten teollisuusprojektien rakennesuunnittelutehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat rakennelaskenta ja rakennesuunnitelmien laatiminen teollisuuden monipuolisissa kunnossapito- ja investointihankkeissa. Taustastasi perusteella tehtäväsi voivat olla joko teräsrakenne- tai betonirakennesuunnittelua.

Odotamme sinulta

- DI:n tai rakennusinsinöörin tai koneinsinöörin koulutusta
- Kokemusta teräsrakenne- tai betonirakennesuunnittelusta
- Kokemusta Autocad ja Tekla Structures-ohjelmien käytöstä suunnittelussa
- Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista.
Arvostamme nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, muuta kielitaitoa, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä valmiutta matkustaa tarvittaessa kotimaassa sekä ulkomailla. Mahdolliset FISE-pätevyydet katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me ÅF Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää ja positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Turunen, p. 010 33 49577.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme! Hakemuksia saatetaan käsitellä jo hakuaikana.
WWW-osoitehttp://poyry.fi
YhteystiedotTommi Turunen p. 010 33 49577
Työpaikan osoite53100 LAPPEENRANTA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=7131
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10011271
Työnantajan viite001bdbM001

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin