Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennesuunnittelija

Pöyry Finland Oy Tampere

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman.

Making Future.Haemme Tampereelle

RAKENNESUUNNITTELIJOITA

Pidätkö luovasta työstä, ongelmien ratkaisemisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä? Jos vastasit kyllä, niin meillä olisi sinulle sopiva työpaikka tarjolla.

Asiakaskuntamme ja toimialojemme laajuuden ansiosta teemme hyvin monipuolisia projekteja ja jatkuva oppiminen on siksi osa jokapäiväistä työtämme. Rakennesuunnittelijana tehtäviisi kuuluu lujuuslaskenta ja rakennesuunnitelmien laadinta asiakkaidemme investointi- ja kunnossapitohankkeissa. Tarkempi työnkuva mukautetaan toiveittesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi.

Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvia insinööriopintoja sekä tehtävää tukevaa työkokemusta.
- kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista, rakentamiseen liittyvien standardien tuntemusta sekä laskentataitoa rakenteiden mitoituksiin.
- FISE- pätevyydet katsotaan eduksi.
- Kielitaitovaatimuksena on suomen lisäksi englanti.


Arvostamme aktiivista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen, priorisointi ja sopeutumiskyky ovat myös tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa myös paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaarle Koskela, p. +358 1033 25372.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.11.2019 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla
WWW-osoitehttp://poyry.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite33900 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.11.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=7482
Ilmoitus jätetty21.10.2019
Ilmoitusnumero10139981
Työnantajan viite7482

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin