Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennesuunnittelija - Vantaa

Pöyry Finland Oy Vantaa

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Tuemme asiakkaitamme kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä.

Olemme 17 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla ympäri maailman.

Making Future


Haemme Vantaalle Kiinteistöt -liiketoimintayksikköön

RAKENNESUUNNITTELIJAA

kotimaisten sekä kansainvälisten kiinteistöjen ja teollisuuden projektien suunnittelutehtäviin.

Rakennesuunnittelun kiinteistötoimiala tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia suunnittelukohteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä kiinteistöjen että teollisuuden rakennesuunnittelussa. Haemmekin nyt alan kokeneita osaajia sekä vasta uransa alussa olevia rakennesuunnittelijoita monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin, joissa tehtävänkuva muotoutuu oman osaamisen, kokemuksen, kiinnostuksen ja mahdollisen erikoistumisalan mukaan.

AFRYn Suomen kiinteistöliiketoimintayksikkö toimii kiinteässä yhteistyössä Ruotsin, Norjan, Tanskan, Tsekin sekä Sveitsin kanssa tarjoten näin mahdollisuuksia kehittää itseään sekä kansainvälisissä että kotimaisissa projekteissa.

Odotamme sinulta

- DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta
- Kokemusta talonrakennuksen tai teollisuuden kohteiden rakennesuunnittelusta tai korjausrakentamissuunnittelusta
- Kokemusta teräs-, puu- tai teräsbetonirakenteiden suunnittelusta.


Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja osaamista sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Englannin ja/tai ruotsin kielen osaaminen on iso plussa, samoin FISE-pätevyydet.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa sekä olla mukana kehittämässä alansa huippua edustavan konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen kiinteistöliiketoimintayksikön johtaja Ville Virnes p 040 5552548.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2020.
WWW-osoitehttp://poyry.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite01621 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=7864
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10267580
Työnantajan viite7864

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin