Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennussähkösuunnittelija/Projekti-insinööri

Pöyry Finland Oy Vantaa

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman.

Making Future.Haemme nyt Vantaalle

RAKENNUSSÄHKÖSUUNNITTELIJAA / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄTehtäviisi kuuluu kiinteistöjen tai teollisuuden tuotantolaitosten suunnittelu-/ selvitys-/käyttöönotto-/valvontatehtävät oman taustasi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaisesti. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, olet yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle luontaista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alan teknistä koulutusta rakennussähkösuunnittelun parissa sekä kokemusta nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen käytöstä. Arvostamme lisäksi vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista otetta omaan työhön. Suunnitteluohjelmanamme on MagiCad-ohjelma, joten ohjelman tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla osaamisestasi riippuen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jussi Kairi, puh. 010 33 24694.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.10.2019 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla
WWW-osoitehttp://poyry.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite01621 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy04.10.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=7379
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10096365
Työnantajan viite7379

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin