Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluemyyntipäällikkö

Prima-rakentajat Oy Porvoo

Haemme Uudenmaan myyntialueelle motivoitunutta, innostavaa, suoramyynnin osaavaa ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.
Tule vastaamaan myynnistä, esimiestoiminnasta ja rekrytoinneista Uudenmaan myyntialueellamme!

Prima-rakentajat Oy on Suomen johtavia julkisivujen korjausrakentajia. Olemme toimineet Suomessa jo yli 27 vuotta. Kunnostamme ja rakennamme terassit, ulkoverhoukset, katot (myös kattorakennemuutokset, katonkorotukset), sekä uusimme ovet ja ikkunat. Myös pientalojen ulkomaalaukset ovat tuotevalikoimassamme.
Tarjoamme alan parasta asiantuntemusta sekä ripeää, laadukasta ammattilaispalvelua. Tällä hetkellä työllistämme n. 200 korjausrakentamisen ammattilaista, liikevaihtomme vuonna 2017 oli 14,5 miljoonaa euroa.

Tehtäväkuvaus:
Aluemyyntipäällikkönä vastaat julkisivuremonttipalvelujen myynnin tuloksesta alueellasi (myyntialue kattaa laajan maantieteellisen alueen (karkeasti Porvoo - Järvenpää - Vihti - Lohja - Tammisaari - Hanko).

Tehtävänäsi on kehittää myyntialuetta rekrytoimalla uusia alue-edustajia ja toimia noin 5-8 alue-edustajan esimiehenä (tällä hetkellä 4 kpl) ja johtaa heitä omalla esimerkilläsi. Kannustavan, rohkean ja hyvien olosuhteiden luojana siivität alue-edustajasi huipputuloksiin.

Odotuksemme:
Selviytyäksesi tästä haasteesta sinulla on oltava aiempaa kokemusta sekä suoramyynnistä että mielellään myös esimiehenä toimimisesta. Odotamme sinulta aitoa halua menestyä myynti- ja esimiestyössä, sekä kykyä sitoutua pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-/neuvottelutaidot ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Työ vaatii matkustamista, joten B-ajokortti, sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Tarjoamme:
Prima-rakentajat tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä sekä työssäsi menestymiseen tarvittavan taustatuen kymmenien vuosien kokemuksella, sekä vastuullisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan, jossa on mahdollisuus päästä erittäin korkeaan ansiotasoon.
Voit toimia joko työsuhteisena tai yrittäjänä.


Haku päättyy, kun sopiva henkilö löydetään, joten soita minulle ja varaa aikasi haastatteluun!


Lisätietoja:
Mikko Laurila
040 749 0982
mikko.laurila@prima-rakentajat.fi
WWW-osoitehttp://www.prima-rakentajat.fi
YhteystiedotLisätietoja:
Mikko Laurila
040 749 0982
mikko.laurila@prima-rakentajat.fi

https://prima-rakentajat.fi/yritys/tyopaikat/
Työpaikan osoite06100 PORVOO
PalkkausTulokseen perustuva
Työ alkaaHeti kun sopiva henkilö löydetään
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.06.2018 klo 16:30
Jätä hakemusLisätietoja:
Mikko Laurila
040 749 0982
mikko.laurila@prima-rakentajat.fi

https://prima-rakentajat.fi/yritys/tyopaikat/
Ilmoitus jätetty23.05.2018
Ilmoitusnumero9595049

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin