Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yksikön johtaja / Sairaanhoitaja

Primelife Healthcare Oy Heinola

Etsimme positiivista, innostavaa ja itsenäistä yksikön johtajaa palveluasumisyksikköömme Aurinkolinnaan. Yksikkömme tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille kauniissa ympäristössä Heinolan Aurinkolinnassa.

Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yksikkösi toimintaan ja kehittämään asiakastyötä yhdessä ammattitaitoisen työtiimin kanssa.

Yksikön johtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavotteiden saavuttamisesta. Työ on 50% hallintoa ja 50% hoitotyötä. Tärkeä osa työtä on aktiivinen yhteistyö sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta odotamme yksikön johtajalta kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies. Tukenasi työssä on oma esimiehesi sekä konsernin muut yksikön johtajat. Lisäksi apuna on koko JST konsernin vahvan ammattitaidon omaavan henkilökunnan tuki.

Tätä tehtävää varten sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto käytynä ja työkokemusta vähintään 3 vuotta. Esimiestyön koulutus / kokemus on eduksi.

Laita rohkeasti hakemusta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.primelife.fi
YhteystiedotPalvelujohtaja Päivi Antila-Kokko, p. 050 410 7231, paivi.antilakokko@jst.fi
Työpaikan osoitePikijärventie 1, 18120 HEINOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaikakokoaikatyö, Kokonaistyöaika
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty19.05.2020
Ilmoitusnumero10352183

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

55 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin