Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yksikönjohtaja Onnikoti Koivuun, Äänekoskelle

Pro-Source Oy Helsinki

https://onnikodit.fi/)

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi Onnikodit-tiimin jäsen! Tutustu Onnikoteihin (https://onnikodit.fi/)Yksikönjohtaja Onnikoti Koivuun, Äänekoskelle

Onnikotien vammaispalveluilla on yksinkertainen mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen, hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan Onnikoti Koivua (https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-koivu)?

Vastuullasi on kodin arjen luotsaaminen, asukashankinta, yhteistyö kaupungin ja sidosryhmien kanssa sekä muiden tavoitteiden saavuttaminen. Yksikön johtajana varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toiminta on Onnikotien laatulupausten mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä. Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimi. Jokainen Onnikotien työntekijä sitoutuu laatulupauksiin, jotka ovat:

Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme. Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti. Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen. Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. Elämme monipuolista, inhimillistä ja elämänmakuista arkea, johon kuuluu niin ilot kuin surutkin. Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua. Työ sopii sinulle, jos:

- Sinulla on aiempaa kokemusta kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden kanssa työskentelystä sekä esihenkilötyöstä.
- Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja välittää kokonaisuuden toimimisesta.
- Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään.
- Sinulla on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto.


Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Mitä tarjoamme sinulle:

Pääset osaksi innostunutta esihenkilötiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikön johtajana. Onnikodit on osa Mehiläinen -konsernia, joten toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen sosiaalipalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Yksikön johtajana sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan Mehiläisen esihenkilövalmennukseen.

Saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Onnikodit on joustava työnantaja ja työn tekeminen saa olla hauskaa. Onnikodit arvostaa asioiden eteenpäin viemistä ja jokainen työntekijä pääsee vaikuttamaan yksikön toimintaan.Innostuitko?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 29.10.2021. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Markku Kaijala
Senior Partner
Pro-Source Oy
358 400 507 31
markku.kaijala@prosource.fiPro-Source Oy on erikoistunut vaativiin johdon ja asiantuntijatason suorahakuihin. Vuosittain yli 80 johtajaa ja asiantuntijaa löytää uuden uran kauttamme. Olemme Suomessa FEX Suorahakuyritykset ry:n jäsen. Kansainväliset strategiset yhteistyökumppanimme ovat OIGP/Career Network International ja Kelly Services.
WWW-osoitehttp://www.prosource.fi
YhteystiedotMarkku Kaijala, markku.kaijala@prosource.fi
Työpaikan osoiteLudviginkatu 6, 00130, Helsinki, 00130 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.05.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.prosource.fi/jobs/1387110-yksikonjohtaja-onnikoti-koivuun-aanekoskelle
Ilmoitus jätetty01.12.2021
Ilmoitusnumero11088904
Työnantajan viite315401

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin