Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntikonsultti

Pro Surat Co Ulkokalla

Etsimme ulospäin suuntautuneita, itsenäisiä, rohkeita ja sananvalmiita tyyppejä, jotka ovat valmiita jättämään Suomen taakseen ja muuttamaan ulkomaille pysyvästi lyhyelläkin varoitusajalla. Emme tarvitse kesätyöntekijöitä, työharjoittelijoita tai muita renkaanpotkijoita, vaan etsimme työntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen myyntityön kauniilla Koh Samuin saarella Thaimaassa. Uskallat, viitsit ja ennen kaikkea haluat työskennellä puhelimessa yritysasiakkaiden kanssa.

Sinun ei tarvitse tuputtaa yrittäjille mainostilaa, lehtiä tai kalsareita, vaan tarjoamme myytäväksesi oikeasti hyödyllisiä palveluratkaisuja pk-yrityksille.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta jonkinlaisesta myyntityöstä. Tietotekniikan perusteiden on myös hyvä olla ajan tasalla. Vaikka työpaikka sijaitseekin Thaimaassa, työn tekemiseen riittää suomen kielen taito. Jotta pärjäät myös työpaikan ulkopuolella, on sinun kuitenkin osattava myös jonkin verran englantia tai thaita.

Sinun on pystyttävä sopeutumaan ulkomailla asumiseen. Uuden työpaikan lisäksi sinua ovat vastassa myös täysin uusi kulttuuri ja ihmiset. Vaikka sinulla olisi laaja ystäväpiiri Suomessa, niin uudessa maassa samaa tukiverkostoa ei ole saatavilla, vaan sinun pitää luoda sellainen uudelleen. Yhteydenpito 9000km päässä olevaan kotimaahan on hyväksi, mutta siitä ei tule tehdä riippukiveä, joka estää sopeutumisen uuteen asuinmaahan. Yksinäisyys alussa on monelle liikaa ja liian usein se puretaan päihteiden kautta, mikä tuo ainoastaan lisää ongelmia elämään ja uuteen ympäristöön sopeutumiseen.

Jos koet että ulkomaille muuttaminen olisi ratkaisu mahdollisiin ongelmiisi Suomessa, niin useasti ne vain pahenevat ulkomailla. Paras alusta ulkomaille muuttamiseen on hyvä itsevarmuus, kyky ratkoa omat ongelmat ja päihteiden käytön hallinta.
Eläminen ja työskentely ei eroa Suomesta kuin maisemien puolesta. On siis hyvä aloittaa normaalit rutiinit heti maahan tultua, jotta aika ei käy alkuhuuman jälkeen pitkäksi. Saarella riittää aktiviteetti- ja harrastusmahdollisuuksia jokaiselle.
Näiden kautta löytää varmasti ihmisiä keiden kanssa viettää aikaa työn ulkopuolella.

Jos täytät edellä mainitut vaatimukset ja olet valmis muuttamaan Thaimaan aurinkoon, voit lopettaa työnhaun - olet löytänyt tulevan työpaikkasi!

Työntekijämme ovat meille tärkeitä, joten tarjoamme valituille henkilöille mm. seuraavaa:
- Miellyttävän työympäristön Koh Samuin trooppisissa maisemissa ja kannustavan sekä rennon työilmapiirin.
- Kilpailukykyisen palkkamallin, jossa provisiosi nousevat myynnin mukana. On siis loppupeleissä sinusta itsestäsi kiinni, kuinka paljon tienaat. Saat myynnistäsi myös hyvät myyntibonukset viikoittain ja niillä voit lisätä palkkaasi tuntuvasti. Keskiansio myyjillämme on 60 000 Thaimaan bahtista ylöspäin.
- Hoidamme kuntoon asianmukaiset lupa-asiat, kuten työluvat ja viisumin.
Voimme auttaa asunnon hankinnassa sekä muissa käytännön asioissa.


HUOM! Haastattelemme hakijat ensin puhelimitse ja potentiaalisimmat tuloksentekijät Tampereen toimistolla.
Valitut henkilöt koulutetaan paikan päällä Koh Samuilla.

Palkkaus: Koeaikana 2kk 1000€ kuukaudessa + 3% provisio + päiväbonukset
Koeajanjälkeen: 20-25% provisio + päiväbonukset Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö. Työskentelemme 6h päivässä viitenä päivänä viikossa.

TE-toimisto ei vastaa ilmoituksessa mainituista tiedoista eikä avusta työluvan hankkimisessa.
YhteystiedotHessu Vuori, rekry@verkkoviestintakonsultit.fi
Työpaikan osoite84330 Koh Samui, Thaimaa
Palkkaus1000€ + provisio
Työn luonnekesätyö
Työ alkaasop.muk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.09.2019
Jätä hakemusJätä hakemuksesi Thaimaan aurinkoon sähköpostilla rekry@verkkoviestintakonsultit.fi (otsikoksi Myyntitykki / Thaimaa)
Ilmoitus jätetty04.09.2019
Ilmoitusnumero10087409

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin