Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokenut sovelluskehittäjä

Profit Software Oy Espoo

Etsimme kokenutta sovelluskehittäjää ohjelmistoprojekteihimme pääkaupunkiseudulle.

Työssäsi tulet kehittämään Suomen mittakaavassa erittäin vakiintunutta, ainoaa laatuaan olevaa henki- ja eläkevakuutusratkaisuamme. Tarkemmin ottaen ideoit, toteutat ja testaat ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin. Olemme ylpeitä voidessamme kehittää yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä, joista asiakkaamme hyötyvät liiketoiminnassaan pitkäjänteisesti useiden vuosien ja jopa vuosikymmenien ajan. Laadukas työnjälki, tiimityötaidot sekä kiinnostus uuden oppimiseen ovat meille tärkeitä asioita.

Tulet toimimaan projekteissamme tiiviisti yhteistyössä oman tiimin sekä pitkäaikaisten kumppaniasiakkaidemme yhteyshenkilöiden kanssa. Työtä tehdään Espoon toimistomme lisäksi myös pääkaupunkiseudulla asiakkaiden tiloissa. Työ edellyttää asiakkaan liiketoimintalähtöistä ajattelua, mutta ei hätää, vaikka finanssi- ja vakuutusala ei olisikaan entuudestaan tuttua. Tukenasi ovat osaavat Business Analystimme sekä muut Profit Softwaren ammattilaiset.

Rehellisesti sanottuna työ vaatii kykyä suhtautua asioihin pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Järjestelmä on ollut toiminnassa jo usean vuosikymmenen ajan - me kehitämme ratkaisuja, jotka kestävät aikaa. Tämä vaatii myös uudistumista, jotta ratkaisumme ovat laadukkaita ja luotettavia joka päivä, nyt ja tulevaisuudessa. Kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossamme pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan työympäristöösi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:
- Vahvaa Java -osaamista
- Tietokantaosaamista (esim. SQL)
- Hyvät kommunikointi- ja ryhmätyötaidot
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Lisäksi arvostamme:
- Halua kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti
- Kiinnostusta pitkäjänteiseen työskentelyyn
- Frontend-osaamista (esim. React)
- Kokemusta testaamisen ja katselmoimisen käytännöistä
- Näkemystä laadukkaan ohjelmistokehityksen tulevaisuudesta
- Ketterän kehityksen menetelmien tuntemista

Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme matalalla kynnyksellä, viljelemme huumoria ja opimme yhdessä uutta. Työyhteisömme tukee kaikkia jäseniään tarjoamalla joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi etätyön muodossa. Lisäksi meiltä löytyvät kilpailukykyiset ja turvaa arkeen tuovat edut sekä mahdollisuus yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Me haluamme, että voit keskittyä loistamaan siinä, missä sinä olet parhaimmillasi.

Oletko valmis hyppäämään asiantuntevaan ja lämminhenkiseen työyhteisöömme?

Lisätietoa tehtävästä antaa Team Manager Jyrki Kilpinen jyrki.kilpinen@profitsoftware.com

Profit Software on yli 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä olevalle pankki- ja vakuutussektorille ohjelmistoja, järjestelmiä ja analytiikkapalveluita. Asiantuntijaroolissa Profit Softwarella olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan.
WWW-osoitehttp://profitsoftware.com
YhteystiedotTeam Manager Jyrki Kilpinen, jyrki.kilpinen@profitsoftware.com
Työpaikan osoiteBertel Jungin Aukio 7B, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.profitsoftware.com/jobs/797622-kokenut-sovelluskehittaja
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394225

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin