Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluemyyjä - Helen Turku

Promotion Point Oy Turku

Aluemyyjäksi Helen tiimiimme?

MILLAISTA TYÖ ON?
Tule tekemään töitä mahtavaan ja energiseen tiimiimme. Sähköä myydään ständeillä eri puolilla Turun seutua ja sen lähikuntia. Työ on mukavan vaihtelevaa: myyntipaikkasi sijainti voi olla tavarataloissa, marketeissa tai messuilla. Ajokortti on plussaa.

Aiempi kokemus ständillä työskentelystä ei ole välttämätöntä: me arvostamme sinussa tavoitteellisuutta, iloisuutta, intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja aitoa innostusta olla mukana osana ammattitaitoista myyntitiimiä.

TYÖAJAT?
Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä. Työvuorojen pituudet ovat noin 6-8 tuntia.

ENTÄ JOS EN TIEDÄ SÄHKÖNMYYNNISTÄ MITÄÄN?
Yksi tärkeimmistä arvoistamme on myyjän koulutus. Koulutamme sinut tehtävään positiivisella asenteella, olemme tukenasi työvuoroissa ja annamme parhaimmat työkalut myyntiin jotta onnistuisit. Työtä teemme yhdessä, tiiminä. Tule kehittymään kanssamme huippumyyjäksi!

KUULOSTAA HYVÄLTÄ! MUTTA ENTÄS PALKKA?
Kun myynti sujuu, kannattaa siitä palkita, siksi meillä on kannustava provisiopalkkaus sekä kilpailukykyiset bonukset. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaanipalkkaan nähden huomattavasti enemmän.

Meillä voit tehdä työtä työsuhteessa, kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista!

MILLOIN VOIN ALOITTAA?
Ota yhteyttä rekrytiimiimme puhelimitse +358 404 859 315, lähetä esimerkiksi lyhyt videotervehdys WhatsAppissa tai lähetä hakemuksesi täällä: https://bit.ly/2Qv0rnp. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi nopeasti!


Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa @promotionpoint!

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä
WWW-osoitehttps://www.promotionpoint.fi
YhteystiedotRekrytoija Linda Björn, puh. +358 404 859 315.
Työpaikan osoite20100 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, mahdollisuus osa-aikatyöhön
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy28.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://bit.ly/2Qv0rnp.
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266408

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin