Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluemyyjä

Promotion Point Oy Oulu

Aluemyyjäksi Helen tiimiimme?

MILLAISTA TYÖ ON?
Tule tekemään töitä mahtavaan ja energiseen tiimiimme. Sähköä myydään ständeillä eri puolilla Oulua ja sen lähiseutuja. Työ on mukavan vaihtelevaa: myyntipaikkasi sijainti voi olla tavarataloissa, marketeissa tai messuilla. Työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti on tarpeellinen. Oma auto on plussaa.

Aiempi kokemus ständillä työskentelystä ei ole välttämätöntä: me arvostamme sinussa tavoitteellisuutta, iloisuutta, intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja aitoa innostusta olla mukana osana ammattitaitoista myyntitiimiä.

TYÖAJAT?
Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä. Työvuorojen pituudet ovat noin 6-8 tuntia.

ENTÄ JOS EN TIEDÄ SÄHKÖNMYYNNISTÄ MITÄÄN?
Yksi tärkeimmistä arvoistamme on myyjän koulutus. Koulutamme sinut tehtävään positiivisella asenteella, olemme tukenasi ja annamme parhaimmat työkalut myyntiin jotta onnistuisit. Työtä teemme yhdessä, tiiminä. Tule kehittymään kanssamme huippumyyjäksi!

KUULOSTAA HYVÄLTÄ! MUTTA ENTÄS PALKKA?
Kun myynti sujuu, kannattaa siitä palkita, siksi meillä on kannustava provisiopalkkaus sekä kilpailukykyiset bonukset. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaanipalkkaan nähden huomattavasti enemmän.

Meillä voit tehdä työtä työsuhteessa, kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista!

MILLOIN VOIN ALOITTAA?
Ota yhteyttä rekrytoijaamme Roosaan WhatsAppilla +358 406 260 692 tai lähetä hakemuksesi täällä: https://bit.ly/2s1M1lr. Haastattelut järjestämme sopimuksen mukaan, tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi nopeasti!

Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa @promotionpoint!

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä
WWW-osoitehttps://www.promotionpoint.fi
YhteystiedotRekrytoija Roosa Niemi, puh. +358 406 260 692.
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, mahdollisuus osa-aikatyöhön
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://bit.ly/2s1M1lr.
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266369

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin