Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluemyyjä

Promotion Point Oy Tampere

Aluemyyjäksi Helen tiimiimme?

MILLAISTA TYÖ ON?
Tule tekemään töitä mahtavaan ja energiseen tiimiimme. Sähköä myydään ständeillä eri puolilla Tampereen seutua ja sen lähikuntia. Työ on mukavan vaihtelevaa: myyntipaikkasi sijainti voi olla tavarataloissa, marketeissa tai messuilla. Myyntilokaatiot vaihtelevat, joten ajokortti on tarpeellinen.

Aiempi kokemus ständillä työskentelystä ei ole välttämätöntä: me arvostamme sinussa tavoitteellisuutta, iloisuutta, intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja aitoa innostusta olla mukana osana ammattitaitoista myyntitiimiä.

TYÖAJAT?
Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä. Työvuorojen pituudet ovat noin 6-8 tuntia.

ENTÄ JOS EN TIEDÄ SÄHKÖNMYYNNISTÄ MITÄÄN?
Yksi tärkeimmistä arvoistamme on myyjän koulutus. Koulutamme sinut tehtävään positiivisella asenteella, olemme tukenasi ja annamme parhaimmat työkalut myyntiin jotta onnistuisit. Työtä teemme yhdessä, tiiminä. Tule kehittymään kanssamme huippumyyjäksi!

KUULOSTAA HYVÄLTÄ! MUTTA ENTÄS PALKKA?
Kun myynti sujuu, kannattaa siitä palkita, siksi meillä on kannustava provisiopalkkaus sekä kilpailukykyiset bonukset. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaanipalkkaan nähden huomattavasti enemmän.

Meillä voit tehdä työtä työsuhteessa, kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista!

MILLOIN VOIN ALOITTAA?
Ota yhteyttä rekrytoijaamme Roosaan puh. +358 406 260 692 puhelimitse, lähetä lyhyt videotervehdys WhatsAppissa tai lähetä hakemuksesi täällä: https://bit.ly/39JTXZu. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi nopeasti!


Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa @promotionpoint!

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä
WWW-osoitehttps://www.promotionpoint.fi
YhteystiedotRekrytoija Roosa, puh. +358 406 260 692
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, mahdollisuus osa-aikatyöhön
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://bit.ly/39JTXZu.
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266396

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin