Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkömyyjä - Enefit Lahti

Promotion Point Oy Lahti

ALUEMYYJÄKSI UUTEEN KAMPANJAAN!
Koetko luonto- ja ympäristöasiat tärkeiksi ja haluat edistää vihreän sähkön käyttöä Suomessa? Nyt on tilaisuutesi, sillä etsimme uusia myyntihenkisiä työkavereita Enefit-tiimiimme! Enefit on energia-alan ammattilainen, ympäristöystävällisten energiamuotojen edelläkävijä ja Virolaisen Eesti Energian tytäryhtiö Suomessa.

KUKA?
Sinä, joka nautit liikkuvasta myyntityöstä ja asiakkaiden kohtaamisista. Arvostamme etenkin itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kokemusta sähkömyynnistä.

MITEN?
Lähiesimiehesi kouluttaa sinut perusteellisesti työtehtävääsi, on tukenasi työvuoroissa ja antaa tietysti parhaimmat työkalut myyntiin, jotta onnistuisit. Meille työntekijöiden koulutus ja valmennus on sijoitus työntekijään, ja hyvästä työstä palkitaan aina. Jokaisella työntekijällämme on aito mahdollisuus edetä urallaan monipuolisia urapolkujamme pitkin.

MISSÄ?
Myyntiä tehdään ympäri Lahtea ja sen lähialueita. Ajokortti on plussaa. Pop up-myyntipisteet sijaitsevat kauppakeskuksissa, marketeissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa.

TYÖAIKA?
Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä. Myyntivuoron pituus on noin 6-8h.

ENTÄ PALKKA?
Meillä on kilpailukykyinen ja kannustava provisiopalkkaus. Aluksi, vielä harjoitellessasi tuntemaan uuden tuotteen, on turvanasi myös tuntiperusteinen takuupalkka. Lisäksi maksamme bonuksia onnistumisen mukaan sekä päivärahat matkustettaessa kauemmas.

Kannustamme tekemään töitä meille vaihtoehtoisesti myös kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista!

MILLOIN VOIN ALOITTAA?
Voit soittaa rekrytointitiimillemme puh. 040 621 3866, laittaa Whatsappilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi täällä: https://bit.ly/2QOILCe. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!

Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa @promotionpoint!

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä
WWW-osoitehttps://www.promotionpoint.fi
YhteystiedotRekrytoija Mirva Kataja puh. 040 621 3866
Työpaikan osoite15100 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, mahdollisuus myös osa-aikatyöhön
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy28.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://bit.ly/2QOILCe.
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266352

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin