Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Senior Software Developer

Protacon Group Oy Jyväskylä

Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia tiimeihimme. Tutustumme kaikkiin hakijoihin nopeasti haun jälkeen ja täytämme positioita aina kun kysyntä, tarjonta sekä ajoitus ovat linjassa. Voit työllistyä Oulun, Kuopion, Jyväskylän, Tampereen, Salon tai Espoon toimipisteillemme. Haku on voimassa ympäri vuoden.

Haemme ohjelmistosuunnittelijoita

Etsimme jo aiempaa työkokemusta omaavia ohjelmistosuunnittelun ammattilaisia liittymään kasvavaan joukkoomme luomaan kanssamme kauniita ja käytettäviä digitaalisia palveluita.

Tiedät millaista on kaunis koodi ja tiedät miten sitä tehdään. Haluat tehdä loppukäyttäjän kokemuksesta mahdollisimman sujuvan. Hallitset tämän päivän työkalut ja parhaat menetelmät ja olet tunnistanut alan vaatimuksen oppia jatkuvasti uutta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot tiimityöskentelyyn sekä asiakasviestintään.

Miksi Protaconille?

Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja olemme aina ylpeitä yhteisistä saavutuksistamme. Ohjelmistokehityksen ja IT-ratkaisuiden parissa työskentelee yli 200 Protaconilaista.Elämme voimakasta kasvun aikaa ja panostamme voimakkaasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen mm. tarjoamalla 10 palkallista päivää osaamisen kehittämiselle vuosittain. Henkilöstöetumme ovat muutenkin kattava kokonaisuus, sisältäen mm. vapaa-ajan tapaturma- sekä hoitokuluvakuutukset, nettiyhteyden kotiisi sekä hammashuollon palveluita. Työvälineesi valitset itse, kuten ammattilaisen kuuluu.

Kuvassa kehitetään puhuvaa päätä Protacon Hackday 2017 -tapahtumassa.

Teknologioitamme

Valitsemme käytettävät teknologiat aina tarpeen mukaan. Käytämme mm. seuraavia:

- PHP & Symfony
- Javascript, TypeScript, Node.JS, Angular, React
- .Net / ASP.Net & C#
- JavaEE
- MariaDB, MS SQL Server
- IBM Domino -sovellusalusta
- Google Cloud, Microsoft Azure

Edellä mainittujen teknologioiden osaaminen antaa hyvät lähtökohdat meillä työskentelyyn, mutta alan luonteen mukaisesti opimme ja opiskelemme jatkuvasti uutta.Työtehtävämme ovat vastuullisia ja yli 400 hengen porukkamme mahdollistaa erinomaiset urakehitysmahdollisuudet joista riittää lukuisia esimerkkejä kerrottavaksi. Työyhteisömme on aktiivinen ja harrastaa monenlaista yhdessä. Tutustu meihin uratarinoiden muodossa (https://www.protacon.com/uratarinat/)!

Etkö vielä vakuuttunut? Vielä pari syytä hakea mukaan:

- Julkaisemme aina mahdollisuuksien mukaan lähdekoodiamme Githubissa (https://github.com/protacon).
- Meillä on pitkälle kehitetty oma DevOps Pipeline ympäristöjen automaattisesta generoinnista julkaisuketjuihin ja kehitämme tätä eteenpäin jatkuvasti.
- Yhdessä tekemisen ja kollegoiden sparraamisen kulttuuri, joka täytyy itse kokea!

Ota rohkeasti uusi askel urallasi ja liity Protaconin jengiin!

Lisätietoja:

COO Jaakko Kaski, +358 50 5711 793, jaakko.kaski@protacon.com
WWW-osoitehttps://career.protacon.com/
YhteystiedotJaakko Kaski, jaakko.kaski@protacon.com
Työpaikan osoiteSchaumanin Puistotie 10, 40100, Jyväskylä, 40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://career.protacon.com/jobs/213125-senior-software-developer
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004718
Työnantajan viite97972

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin