Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

System Specialist - Pilvialustapalvelut

Protacon Group Oy Jyväskylä

System Specialist

Etsimme pilvialustat-tiimiin uutta tiimipelaajaa, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja pukemaan nämä ajatukset asiakkaidemme liiketoimintaa hyödyntäviksi ratkaisuiksi.

Pilvialusta-asiantuntijana pääset osaksi pilvialustat-tiimiä, jossa suunnittelemme, konsultoimme ja toteutamme pilviratkaisuja asiakkaan tarpeen pohjalta. Osana pilvialustat-tiimiä pääset mukaan oman osaamisalueesi asiantuntijana projekteihin, jotka liittyvät pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ylläpitoon. Pääset onnistuneen käyttöönoton avaintekijäksi aina toteutuksen suunnittelusta - pilvialustan pystyttämisestä - tuotantoon viennistä - DevOps-henkiseen ylläpitoon. Asiantuntijuus saa ja pitää näkyä, me emme tee ainoastaan työtä käskettyä vaan haluamme oikeasti tarjota tuottavia ideoita ja lisäarvoa asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen tiimimme jäsen voi kehittyä asiantuntijana hallitsemaan uusia teknologioita ja hyödyntämään niitä asiakkaidemme liiketoimintaan liittyvien ICT-tarpeiden ratkaisemisessa.

Mitä me odotamme sinulta?

Ensisijaisen tärkeää on, että sinulta löytyy tarvittavaa paloa oppia ja kehittyä. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä edustusjoukkueeseen, me luomme yhdessä kanssasi kehityspolun sinne. Mikäli kokemusta on päässyt jo kertymään harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta, niin olisi hienoa mikäli sinulla on kokemusta tai ymmärrystä seuraavista teemoista:

Perinteinen palvelinylläpito (Windows- ja Linux-palvelinympäristöt)
Julkiset pilvialustat (Azure, GCP, AWS)
Konfiguraationhallintatyökalut (Ansible, Terraform)
IP-verkon rakenteet ja peruskomponentit
Valvontajärjestelmät (esimerkiksi Zabbix, Datadog)
Dokumentointi

Ensisijaisesti haemme asiantuntijaa Jyväskylän Lutakon toimipisteellemme, mutta vaihtoehtoisesti toimipaikkasi voi sijaita myös Tampereella, Espoossa tai Salossa. Tehtävässä sinulta edellytetään sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti.

Mikäli koet olevasi etsimämme asiantuntija, laita meille hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 18.8.2019 mennessä!

Loistavat henkilöstöedut

Panostamme työhyvinvointiin ja asiantuntijana kehittymiseen. Saat käyttöösi monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut, laajan työterveyspalvelun ja kattavat vakuutukset. Labday:ssa pääset laittamaan projektit hetkeksi hyllylle ja keskittymään oman osaamisen kehittämiseen. Uusiin teknologioihin tutustumista vapaa-ajalla tuetaan työnantajan puolesta.

Mukanamme pääset virkistäytymään erilaisiin liikunnallisiin ja hyvinvointia tukeviin tapahtumiin. Tutustut työkavereihisi mm. saunailloissa ja yhteisten pelien merkeissä!

Kysy rohkeasti lisää paikasta

Jari Alamaa
jari.alamaa@protacon.com
358 50 324 0293
WWW-osoitehttps://career.protacon.com/
YhteystiedotJari Alamaa, jari.alamaa@protacon.com
Työpaikan osoiteSchaumanin Puistotie 10, 40100, Jyväskylä, 40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://career.protacon.com/jobs/245574-system-specialist-pilvialustapalvelut
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004926
Työnantajan viite97986

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin