Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykoterapeutti

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy Helsinki

Rekrytoimme jatkuvasti uusia yksilöpsykoterapeutteja Kompin toimipisteisiin Helsingissä, Espoossa, Järvenpäässä ja Tampereella. Avaamme myös 2018-2019 aikana toimipisteet Turkuun, Lahteen, Kuopioon, Ouluun, Jyväskylään ja Lappeenrantaan.

Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajille mahdollisuuden yhteisöllisyyteen, palvelujen kehittämiseen, yhteisiin koulutuksiin, Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön ja työnohjauksiin. Ammatinharjoittajien vuokraprosentti on kohtuullinen ja kilpailukykyisellä tasolla. Kompissa on mahdollisuus työskennellä nyt myös työsuhteessa tunti- tai kuukausipalkalla.

Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä, sparrien ja lyhytterapioiden sekä asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.

Kompin lupaus terapeuteille on olla aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteille. V. 2018 sisäisiä koulutuksia on mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian perusteista, blogikirjoittamisesta, psykoterapia-arvioista ja kehollisuudesta psykoterapiassa. Koulutamme myös terapeutteja manualisoitujen viiden kerran sparrien tekemiseen.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan Komppiin palveluntuottajaksi olethan yhteydessä, niin kerromme enemmän. Edellytämme palveluntuottajilta terveydenhuolto- tai sosiaalialan tutkintoa sekä joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia, psykoterapeutin erikoistumisopintoja.
WWW-osoitehttp://www.komppi.net
YhteystiedotHuom! Toivomme hakemuksia ja kyselyitä ensisijaisesti sähköpostitse.

Thea Strandholm, 050-338 4282, thea.strandholm@komppi.net
Salla Vuoristo-Myllys, 045-131 1945, salla.vuoristo-myllys@komppi.net
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2018
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.komppi.net/rekrytointi/
Ilmoitus jätetty24.05.2018
Ilmoitusnumero9595421

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin