Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykoterapeutti

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy Khelsingen

Rekrytoimme parhaillaan Kompin valtakunnalliseen verkostoon lisää etänä työskenteleviä yksilöpsykoterapeutteja! Etäpsykoterapeutit työskentelevät komppilaisina omalta vastaanotolta käsin ja Komppi hoitaa heidän puolestaan hallinto-, markkinointi- ja laskutuspalvelut. Etäkomppilaiset pääsevät osalliseksi Kompin ammatillista yhteisöllisyyttä, kuten vertaistyönohjauksen, työnohjauksen ja sisäisten koulutuksen piiriin. Lisäksi etäkomppilaiset ovat tietysti tervetulleita Kompin virkistystapahtumiin, kuten liikunta- ja kulttuuririentoihin. Kompin kautta on mahdollista saada myös hyvin edullisesti esim. kirjanpitopalvelut ja työterveyshuollon.

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Kompissa työskentelee valtakunnallisesti lähes 250 asiantuntijaa ammatinharjoittajina tai työsuhteessa. Komppi on täysin suomalainen ja henkilöomisteinen yritys, jonka toimintaa ohjaa vahva arvopohja liittyen korkeaan laatuun, toiminnan eettisyyteen ja kliiniseen vaikuttavuuteen. Kompissa työskenteleekin varsin korkeasti kouluttautuneita ja päteviä ammattilaisia, jotka myös edustavat monipuolisesti eri psykoterapian viitekehyksiä. Kompin hallinnossa työskentelee useita psykoterapeutteja sekä kaksi psyiatria.

Komppi tarjoaa työntekijöilleen ja ammatinharjoittajille mahdollisuuden mm. luotettavaan ja paljon myönteistä palautetta saaneeseen etävastaanottotyökaluun, yhteisöllisyyteen, markkinointiin, Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän käyttöön ja työnohjauksiin. Tarjoamme myös jatkuvaa sisäistä koulutusta terapeuteillemme ja koulutamme heidät Kompin viiden kerran sparrien tarjoamiseen. Aiemmin koulutuksia on järjestetty mm. HOT-menetelmästä, motivoivasta haastattelusta, traumojen hoidosta, tuloksellisuuden mittaamisesta, psykofyysisistä menetelmistä sekä myötätuntouupumuksen ja sijaistraumatisoitumisen ehkäisystä psykoterapeutin työssä. Tänä vuonna järjestämme komppilaisille mm. koulutuksen IPT-psykoterapiaan.

Ammatinharjoittajien vuokraprosentti Kompissa on erittäin kohtuullinen ja työsuhteisille maksettava palkka kilpailukykyisellä tasolla siihen sisältyvän bonuspalkkion ansiosta.

Komppi pystyy tarjoamaan palveluntuottajilleen monipuolisen työnkuvan, johon voi pitkän psykoterapian lisäksi sisältyä esim. neuvontatyötä sekä sparrien, lyhytterapioiden ja asiantuntija- ja koulutuspalvelujen tarjoamista.

Kompin lupaus asiantuntijoilleen on olla aktiivinen toimija ja pitää huolta psykoterapeuttien asemasta uudistuvalla sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä. Teemme yhteistyötä tällä hetkellä mm. sairaanhoitopiirien, työterveyshuoltojen ja vakuutusyhtiöiden kanssa sekä osallistumme asiantuntijoidemme puolesta julkisiin hankintakilpailuihin.

Yhteydenotot:
operatiivinen johtaja Salla Myllys, salla.myllys@komppi.net, puh. 045-1311945

Katso myös tämä video: https://www.youtube.com/watch?v=78jhHi4s7hM
WWW-osoitehttp://www.komppi.net
YhteystiedotSalla Myllys, Puh: 0451311945, 0451311945, salla.myllys@komppi.net
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausKokoaikainen työ noin 4000-6000 €
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaaloituksen ajankohta neuvoteltavissa
Työaikakokoaikatyö, myös osa-aikainen työ ja työsuhteessa työskentely on mahdollista
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.10.2020
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461405

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin