Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija, Pub 99

Pub 99, Mannerheimintie 58, 00260 Helsinki Helsinki

Kansallisoopperaa vastapäätä Mannerheimintie 58:ssa sijaitseva Pub 99 tarjoaa töölöläistä pubitunnelmaa parhaimmillaan: rentoa ilmapiiriä, ystävällistä palvelua sekä hyvää olutta, siideriä ja pikkupurtavaa. Paikalla onkin nautittu hyvästä pubitunnelmasta jo yli 40 vuoden ajan.

Pub 99:n valikoimaan kuuluvat myös erikoisoluet. Erilaista ajanvietettäkin löytyy: hyvä valikoima lehtiä, lautapelejä ja peliautomaatteja.
Asiakaskuntaan kuuluu niin töölöläisiä kanta-asiakkaita kuin ohikulkijoitakin.

Iloisella olemuksella ja ulospäin suuntautuneella asenteella varustettua, omatoimisuuteenkin kykenevää tiimipelaajaa etsitään Pub 99:sin joukkueeseen, työaika 90h/3vko.

Sinulle tyytyväinen asiakas on ykkösjuttu, hoidat asiat loppuun asti ja viihdyt työssäsi niin, että se näkyy myös ulospäin. Pärjäät paineen alla etkä jää hiljaisinakaan hetkinä toimettomaksi. Voit toki olla armoton olut/siideriguru jo valmiiksi, mutta meille riittää myös aito kiinnostus ja halu oppia oluen ja siiderin maailmasta. Tehtävään vaaditaan anniskelupätevyys, joten sinulla on joko tarjoilijan tutkinto tai kahden vuoden työkokemus anniskelutehtävissä.

Tarjoamme hyvät työkaverit, luotettavan työnantajan jonka kautta on erinomaiset mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi, unohtamatta tietenkään huikeita henkilökuntaetujamme.

Lähde: sok.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin