Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pikaruokatyöntekijä

Pulkkilan Burger Oy Siikalatva

Tartu herkulliseen tilaisuuteen!

Hesburger Siikalatva Pulkkila etsii nyt kahta työntekijää osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtunteja on tarjolla 20-60h/3 viikkoa, työntekijän toiveiden mukaan. Työ on vuorotyötä, mutta tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti iltaan ja viikonloppuun sijoittuvia vuoroja, joten työpaikka on loistava esimerkiksi opiskelijalle. Yksintyöskentelyä ei ole ainakaan, ennen kuin olet kunnolla perehtynyt työhön.

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä - siksi hakijan valttikortteihin kuuluukin positiivinen asenne, halu oppia uutta sekä tahto palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti.

Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta, kouluttamme sinut työhön ja mahtavat työkaverit työskentelevät tukenasi jokaisessa työvuorossa. Mikäli sinulla ei ole hygieniapassia, voit suorittaa myös sen meidän kauttamme!

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Pyrimme olemaan todella joustavia työvuorojen suhteen ja ottamaan huomioon juuri sinun toiveesi.

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin.

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!
Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä!

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot: Ravintolapäällikkö Janika Puurunen, janika.puurunen@hesburger.fi tai täytä hakemus https://fi.hesburger.net/rekrytointi/tyohakemus#097578b8-44d7-1039-a324-005056890043
WWW-osoitehttp://hesburger.fi
YhteystiedotRavintolapäällikkö Janika Puurunen, janika.puurunen@hesburger.fi
044 4809216
Työpaikan osoite92610 VORNA
PalkkausMaRa TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusVapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedot: Ravintolapäällikkö Janika Puurunen, janika.puurunen@hesburger.fi tai täytä hakemus https://fi.hesburger.net/rekrytointi/tyohakemus#097578b8-44d7-1039-a324-005056890043
Ilmoitus jätetty10.09.2020
Ilmoitusnumero10456599

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

82 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin